USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині сільрада незаконно уклала договір про ремонт будинку культури на 1,7 млн

27 Березня 2020 14:46
Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом зловживання посадовцями однієї з сільрад Старовижівського району службовим становищем в інтересах третіх осіб та можливої розтрати 1,7 млн коштів державного бюджету.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури області.

Вивчаючи законність використання бюджетних коштів при проведенні будівельних та ремонтних робіт на території Старовижівського району, прокурори з'ясували, що посадові особи сільради у 2019 році в порушення вимог Закону України «Про публічні закупівлі» без проведення процедури відкритих торгів уклали договір підряду на суму майже 1,7 млн грн та в подальшому перерахували підряднику кошти за проведення капітального ремонту будинку культури.

Такими діями чиновників державним інтересам спричинено тяжкі наслідки.

Такими діями чиновників державним інтересам спричинено тяжкі наслідки.

Відтак до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про зловживання посадовцями службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 364 КК України).

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus