USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

З Луцька в Сєвєродонецьк їде 20 тонн допомоги

31 Жовтня 2014 14:46
Волинські волонтери Червоного Хреста сьогодні, 31 жовтня, відправили 20-тонний вантаж із допомогою у Сєвєродонецьк Луганської області. Про це повідомляє ZIK.

Збирали найнеобхідніше для Сєвєродонецька усією Волинню. Сільськогосподарські підприємства усіх 18 районів надали овочі, приватні підприємці допомогли крупами і мукою. Загалом у зону АТО відправляться продукти харчування, теплий одяг, медикаменти та засоби гігієни. Щоб зібрати дійсно найпотрібніше представники Червоного Хреста співпрацювали із переселенцями, які зараз проживають на Волині.

«Ми приємно вражені, що відгукнулось стільки людей. Зима вже близько, тому теплий одяг і поживна їжа зараз дуже потрібні. Вже завтра, ближче до вечора, цей гуманітарний конвой прибуде до Сіверодонецька», – розповіла голова обласного товариства Червоного Хреста Валентина Прижко.

Вантажівки обклеїли спеціальним наліпками, які демонструють, що це їде гуманітарна допомога. Представники Червоного Хреста висловили сподівання, що завдяки цим наліпкам сепаратисти не обстріляють вантаж. Супроводжуватимуть вантажівки ще й працівники МНС.



До слова, учора, 30 жовтня, нашим бійцям на Донеччину передали допомогу від небайдужих волинян - на передову повернулися четверо бійців батальйону «Волинь», які й привезли необхідні речі бойовим побратимам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Джулія Показати IP 31 Жовтня 2014 15:18
За допомогу переселенцям усю Західну Україну можна в рай за життя відправляти.
Анонім Показати IP 1 Листопада 2014 00:02
Велике дякуємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus