USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З Волині бійцям відправили теплий одяг, дуже потрібні ліки

23 Жовтня 2015 16:50
9 передач відправили бійцям з Волині. Небайдужих волинян просять допомогти з протизастудними ліками. Про це інформує Ковельський центр допомоги бійцям.

"На жаль, досі не всі підрозділи ЗСУ повністю забезпечені теплою амуніцією. Дзвінки та скарги на холод наших захисників не можуть залишати байдужими - служба тилу видає тоненькі куртки "на риб'ячому хутрі"... З теплими берцями теж біда... А потім від переохолодження хлопці хворіють.. І знову прохання про протизастудні ліки", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтерів, знайшли, підібрали по розмірах, закупили та передали надійні та якісні зимові берці, бушлати та теплі штани, флісові шапки, термобілизну (по заявкам) для 9 військових земляків з Ковеля та Ковельського району, які звернулися по допомогу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus