USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З Шацьких озер забирають вагончики для відпочинку

7 Червня 2011 12:23
Із баз відпочинку у Шацькому районі вивезли 42 вагончики, які виявилися непридатними для відпочинку людей.

Про це повідомили 7 червня у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Також, запевняють в ОДА, на базах Шацького району «влаштовують каналізацію, водогін».

Відтак, тут ситуація із наведенням порядку на базах відпочинку набагато краща, ніж на озері Пісочному, що у Старовижівському районі, - кажуть в ОДА.

Нагадаємо, два тижні тому представники обласної санепідемстанції заявляли , що жодна база відпочинку на березі Пісочного не готова до прийому туристів.

Так на селекторній нараді 6 червня констатували, що ситуація не змінилась: на базах відпочинку відсутні умови для безпечного проживання та харчування людей.

Два тижня тому керівництво облдержадміністрації заявляло, що такі бази відпочинку не отримають дозволів на роботу у цьогорічному сезоні. 6 червня голова ОДА Борис Клімчук повторив: «Я нікому не дозволю там відпочивати, коли немає умов».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ганна Показати IP 7 Червня 2011 13:05
42 вагончики вивезли, а 420 поставили...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus