USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За 11 міс. луцька поліція зафіксувала 69 ДТП за участю маршруток

30 Листопада 2017 22:15
Протягом 11 місяців 2017 року на території обслуговування Патрульної поліції Луцька трапилось 69 ДТП за участю маршрутних транспортних засобів. Ще у 18 ДТП учасниками були тролейбуси, інформують у прес-службі патрульної поліції міста з посиланням на сюжет ICTV.

Порівняно з минулим роком, кількість таких автопригод зросла.

До слова, сьогодні, 30 листопада, під колеса маршрутки у Луцьку потрапила жінка, яка перебігала дорогу.

Аби вкотре наголосити на неухильному дотриманні правил дорожнього руху і притягнути до відповідальності винуватців, луцькі патрульні проводять відпрацювання з маршрутними транспортними засобами.

«Зокрема, акцент ставиться на тому, аби водії автобусів не перевищували швидкість, не виїжджали на смугу зустрічного руху, не порушували правил маневрування, вмикали покажчики поворотів, не відволікались на розмови по мобільному телефону. Адже саме через це найчастіше і трапляються дорожньо-транспортні пригоди», - розповідає про завдання для підлеглих керівник Патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко.

«Що ж стосується тролейбусів, то тут автопригоди стаються через падіння чи затискання пасажирів та недотримання ПДР під час посадки і висадки громадян», - наголошує керівник сектору розшуку та опрацювання матеріалів ДТП Вадим Оксенюк.

«Водіям і тролейбусів, і маршрутних транспортних засобів наголошуємо на дотриманні пункту 21.4 Правил дорожнього руху, де йдеться, що водію забороняється починати рух до повного зачинення дверей та відчиняти їх до зупинки транспортного засобу. Окремі дії водіїв можуть спричинити катастрофічні наслідки для пасажирів, які не дістаються до місця призначення. Тому пасажирам також варто бути обережними та відповідальними», - розказав інспектор Патрульної поліції Луцька Андрій Переходько під час сьогоднішнього відпрацювання.



Також нагадуємо, що наразі в області і в Луцьку зокрема триває комплекс цільових заходів «Перевізник – зима», під час яких працівники відділу безпеки дорожнього руху перевіряють технічний стан автобусів, які перевозять пасажирів. Перевірено понад півтори сотні транспортних засобів, виявлено понад 40 порушень, більшість з яких – технічні несправності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мыкола Показати IP 1 Грудня 2017 00:42
Лучани, ну і як вам новий комформ заради якого піднили ціну?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus