USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

За неправдиві виклики патрульних покарають трьох лучан

16 Січня 2017 10:05
Лише за один день громадяни тричі відволікали патрульних Луцька від основних службових обов’язків, повідомляючи про нібито серйозні проблеми.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Вчорашня неділя була «врожайною» на неправдиві виклики від людей до патрульної поліції. Полісмени змушені були реагувати на кожен випадок, однак згодом з’ясовувалось, що проблем насправді й не було.

Так, один з чоловіків повідомив про викрадення його автомобіля. Усі виїзди з міста патрульні перекрили, передали інформацію на райвідділки поліції. Згодом заявник признався, що ніякого викрадення не було.

Ще одна заявниця повідомила, що викрали її речі та представилась працівницею поліції у декретній відпустці. Після відпрацювання з’ясували, що жінка повідомила неправдиву інформацію, адже патрульні навіть переглядали відео з камер спостереження, однак на них не зафіксовано не те, що факту пограбування, а навіть наявності тієї сумки, яку в особи нібито вкрали.

Зауважимо, що в усіх трьох випадках заявники мали ознаки алкогольного сп’яніння. Жінка, яка представлялась працівницею поліції, сказала, що повідомила це, аби «патрульні швидше приїхали». Насправді, у правоохоронних органах вона не працює.

На всіх заявників склали адмінматеріали за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спецслужб, у тому числі поліції), які направляться на розгляд адмінкомісії міськради. У разі позитивного рішення, на осіб накладуть штраф у розмірі 510 гривень.

Патрульні закликають поважати роботу патрульної поліції та безпідставно не зловживати повідомленнями на службу 102.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанка Показати IP 16 Січня 2017 10:19
правильно, коли поліцію викликаєш, то вони думають їхати чи ні. ми один раз викликали і вони не приїхали... чекали 30 хв...
лучанці Показати IP 16 Січня 2017 10:43
А Ви спочатку теж подумайте - чи насправді поліці потрібна Вам. Наші громадни вже настільки знахабніли, що викликають поліцію, щоб відвезла їх до бару, а потім пяних розвезла додому. Демократія і права людини.........
З Марсу до лучанці Показати IP 16 Січня 2017 11:47
Якісна сторона демократії є лише для США, те саме стосується і прав людини в деякій мірі (в Євросоюзі права людини вже теж порушуються під будь-яким надуманим приводом), для всіх інших вона повинна лише шкодити і так і відбувається, бо так і задумано. А стосовно знахабнілих... А чому б дійсно поліції не завезти таких куди їм потрібно та виставити рахунок в декілька рахунків за таксі + за хибний виклик. Сотню так перевезуть і всі відразу вилікуються. До всього треба підходити з розумом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus