USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За тепло у їдальнях луцьких шкіл платитиме управління освіти

29 Листопада 2017 13:53
Комунальне підприємство «Луцький комбінат шкільного і студентського харчування» звільнили від плати за тепло у шкільних їдальнях. Відтепер за ці послуги платитиме управління освіти.

Про це йшлося 29 листопада під час чергового засідання 34-ї сесії Луцької міської ради.

Як пояснила директор департаменту соціальної політики Лілія Єлова, наразі підписаний договір про оренду шкільних їдалень між управлінням освіти та Комунальним підприємством «Луцький комбінат шкільного і студентського харчування». Тому, враховуючи, що є тисяча дітей, які харчуються за пільгами, пропонується, щоб оплачувало тепло у приміщеннях шкільних їдалень управління освіти, адже це дозволить не підвищувати вартість харчування.

Єлова зауважила, що на оплату тепла потрібно 600 тисяч на рік.

Депутат Олександр Козлюк підкреслив, що «Луцький комбінат шкільного і студентського харчування» - одне з комунальних підприємств, яке не просить у міста жодної копійки, до нього немає жодних зауважень, тому рішення потрібно підтримати.

Обранці громади підтримали відповідний проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus