USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За три місяці в школі збудували корпус

14 Січня 2014 17:31
За три місяці понад 200 волинських першачків сіли за новенькі парти і їздитимуть на навчання шкільним автобусом, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

У селі Прилісне Маневицького району заклали капсулу під будівництво корпусу молодших класів місцевої загальноосвітньої школи 1 вересня 2013 року. А вже через три місяці понад 200 першачків переступили поріг новобудови.

Тут просторі класні кімнати, методичний кабінет та сучасні вбиральні. Введення навчального закладу в експлуатацію дало змогу перевести всіх дітей на навчання в одну зміну, адже раніше першачки навчались до пізнього вечора.

Зі слів мешканців Прилісного, у селі висока народжуваність і навчальний заклад був дуже потрібний. На будівництво корпусу школи витратили понад 3,6 мільйона гривень коштів державної програми з розвитку енергетики. Корпус збудували за досить короткий період часу.

«Починаючи з 2010 року, школа в Прилісному стала сьомим об’єктом освітньої галузі, яку ввели в експлуатацію на Маневиччині. До цього було п’ять садочків та навчальний заклад в Майдан-Липному, - розповів присутнім голова Маневицької райдержадміністрації Микола Миронюк. - За п’ять років в Прилісному кількість дітей збільшилася на сотню. Багато дітей проживає і в навколишніх селах. Щоб їм було зручніше добиратись на навчання, сьогодні ми для потреб школи передаємо автобус».

Своєю чергою керівництво ДП «Волиньторф» в кожен навчальний кабінет забезпечить класні куточки.

Директор ТзОВ «Житлобуд-2», (яке виступило генеральним підрядником будівництва школи) Леонід Стефанович вручив першокласникам символічний ключ від школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus