USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За півроку на Волині здали 185 житлових будинків

17 Серпня 2011 15:04
За шість місяців 2011 року підприємства Волині виконали будівельних робіт на суму понад 194 мільйони гривень, збільшивши обсяги в 1,8 раза, – за цим показником Волинь посіла перше місце в державі.
Про це інформує головне управління статистики у Волинській області.
Зростання темпів обумовлене роботами з будівництва шахти №10 філією ТзОВ «Луганськшахтострой».
Крім цього, вагомий внесок у будівництво зробили ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536», Мостобудівний загін №60 ПАТ «Мостобуд», Волинське управління ЗАТ «Електро», ПАТ «Луцькавтодор», товариства з обмеженою відповідальністю «Луцькспецбуд», «Житлобуд-2», «Луцькавтодор-сервіс», «Монтажне підприємство «Електросервіс», «Міліуса», «Шинака–Україна».
Серед працюючих підприємств більше половини наростили обсяги будівельних робіт. Значно збільшили обсяги будівельники міст Луцька, Нововолинська, Луцького та Ківерцівського районів.
За І півріччя в області введено в експлуатацію 185 житлових будинків загальною площею 45 тисяч квадратних метрів. Майже дві третини житла збудовано у Луцькому районі та Луцьку.
Тако введено в дію сім амбулаторно-поліклінічних закладів, серед яких поліклініка у селищі Шацьку на 100 відвідувань у зміну.
Здано в експлуатацію вузли доступу до мережі Інтернет, потужності з переробки м’яса, з виробництва хлібобулочних і столярних виробів, пиломатеріалів, меблів, шлакоблоків, конструкцій збірних з пластмас, пакувальних матеріалів і виробів з пластмас, протезно-ортопедичних пристосувань, підприємства торгівлі та ресторанного господарства, склади, зросла протяжність ліній електропередач, газових мереж, водопроводу, каналізації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus