USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

За високі передпасхальні ціни каратимуть, – АМКУ

12 Квітня 2011 14:10
Заступник голови Антимонопольного комітету України Юрій Кравченко попередив учасників продовольчих ринків про неприпустимість необґрунтованого підвищення цін напередодні Великодня.
«Якщо будуть виявлені випадки змов основних учасників ринку продовольчих товарів, і ми їх доведемо, Антимонопольний комітет прийматиме щодо винуватців жорсткі заходи»,- наголосив чиновник. Про це інформує ТСН.
У комітеті також порадили представникам бізнесу запроваджувати знижки на товар напередодні Великодня, як це відбувається на новорічні свята, і отримувати прибуток завдяки збільшенню обороту, а не за рахунок підвищення цін.
Разом з цим, Кравченко закликав бізнес-спільноту дотримуватися чесних звичаїв на економічному просторі.
«Якщо у вас немає розуміння, як потрібно вибудовувати ці чесні звичаї, Антимонопольний комітет готовий бути союзником та підставити своє плече. З іншого боку, якщо ви бачите, що ваш сусід по бізнесу діє нечесно та проти правил, звертайтеся до Комітету», - підкреслив він.
Нагадаємо, що у березні український споживач змушений був заплатити на 13% більше за той же набір основних овочів і фруктів, що і в лютому.
Якщо ж порівняти ціни в березні цього року і в березні 2010 року, то зараз споживач переплачує вже 43%.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus