USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Заберіть нас до себе», - сумчанин волинянам. ФОТО

19 Листопада 2013 15:21
«У вас так добре, що я прошу вас – заберіть нас до себе, на Волинь», - звернувся до присутніх під час інтерактивного прес-клубу на тему «Де збути продукцію нашим селянам».

Чоловік, який сидів у кутку залу редакції газети «Волинь-нова», де і відбувався захід, дещо відрізнявся від решти присутніх. Одягнений в робочу спецформу, він чекав поки йому нададуть слово, і лише під кінець зустрічі звернувся до присутніх.

Виявляється, сам він - із Сумщини, а у Луцьк приїхав на заробітки – будує торговий центр. Зі своєю сім’єю він з 2007 року намагається заснувати власне фермерське господарство, але кожен раз натикається на бюрократичні та фінансові перепони. Каже, що у його регіоні чиновникам та посадовцям до одноосібних власників фермерських господарств просто байдуже – ними ніхто не опікується і не допомагає у розвитку.

«Я їздив і по аграрних форумах, і в місцевих чиновників був на прийомі. Кажу їм – беріть приклад з Волині, там хоч щось робиться. У мене син механізатор, дочка технікум закінчила, жінка і я – ми нікому не потрібні. В мене є земля, я не маю, чим і як її обробляти», - бідкається він.

Чоловік приїхав з простодушним, але щирим проханням, яке більше було схоже на крик відчаю: «Заберіть нас сюди! Може, у вас знайдеться нам місце в господарстві якому хорошому. Ми добросовісні працівники - що ми з дружиною, що діти».

Подякувавши присутнім, чоловік сказав, що дуже надіється на допомогу Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан, Луцьк Показати IP 19 Листопада 2013 16:46
Я аж сплакнув від розчулення. Борисе Петровичу! Заберіть на Волинь все знедолене анонімне селянство Сумщини. Хай вони у й нас ще попоневіряються у селах на Поліссі та інших регіонах! Я теж хочу стати безробітним і п'яними в дупель волинським селянином. Благаю, "татку"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus