USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Заходи з вшанування Героїв Небесної Сотні у Луцьку

19 Лютого 2015 08:36
Лучани вшанують подвиг учасників Революції гідності та пам’ять Героїв Небесної Сотні 20 та 22 лютого. Про заходи з вшанування Героїв України повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Відповідно до Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», з метою патріотичного виховання молоді та збереження цінностей Євромайдану, міський голова Микола Романюк підписав розпорядження.

20 лютого о 12.00 годині відбудеться покладання квітів до могили Героя Небесної Сотні Василя Мойсея та панахида пам'яті Героїв Небесної Сотні на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

У цей же день о 16.00 у Палаці культури міста Луцька відбудеться вечір-реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають» .

О 18.00 годині - поминальний молебень біля фотостенду «Герої Небесної Сотні» на Театральному майдані.

У бібліотеках та загальноосвітніх закладах міста з 16 лютого організують тиждень пам'яті, перегляди тематичних фільмів «Майдан. Хроніка подій», «Двадцять свідчень про перший день протистоянь на майдані», зустрічі з учасниками Євромайдану, уроки патріотизму, інші мистецько-патріотичні заходи, присвячені подвигу учасників Революції гідності.

22 лютого

Меморіальна Хресна хода та громадянська панахида біля могили Героя Небесної Сотні Василя Мойсея. «Ніхто не забутий... Ніхто не покараний!»

Збір – на Театральному майдані Луцька о 12:30.

Запрошуємо всіх, хто шанує пам’ять Героїв Небесної Сотні та відстоює волю і незалежність України!

Організатори: Волинська Рада ГО «Майдан»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus