USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Замок Любарта» потрапив у другий тур «Ліги сміху»

3 Лютого 2015 11:00
Команда КВН «Замок Любарта» в Одесі, пройшла у другий тур першого чемпіонату України з гумору «Ліга сміху», а вже 4-го лютого матиме можливість потрапити у гала-концерт та у телевізійний проект. Можливість приїхати на відбірковий тур до Одеси та представити не тільки Луцьк, а й всю Волинську область, команді КВН надав Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Про це повідомили хлопці з команди «Замок Любарта» у соціальні мережі.

«Стало відомо, що завдяки вдалому виступу в першому турі «Ліги сміху» команда КВН «Замок Любарта» пройшла у другий тур і уже 4-го лютого буде виступати перед зірковим журі, матиме змогу пройти у Гала-концерт та потрапити у сезон цього телевізійного проекту», — йдеться у повідомленні.

«Друзі, наша команда — єдина з Волині, яка приймає участь у цьому фестивалі і вже має певні доробки в ньому. За можливість приїхати сюди та представити не тільки Луцьк, а й всю Волинську область, хотіли би подякувати Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Дякуємо, що постійно нам допомагаєте», — йдеться далі у тексті.


Варто зауважити, що проект «Ліга сміху» позиціонується як перший чемпіонат України з гумору, який охопить усі найбільші міста країни та закладе основи нового молодіжного руху в Україні. Його ведучим буде Володимир Зеленський. Організаторами цього проекту є продакшн «Студія Квартал-95» для телеканалу «1+1».


Нагадаємо, Інформаційне агенство Волинські новини повідомляло, що команда КВН з Луцька здобула перемогу на міжнародному фестивалі гумору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus