USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Заступника мера Харкова кинули в сміттєвий бак

20 Червня 2018 13:43
На подвір’ї Харківської міськради протестувальники кинули до сміттєвого баку заступника мера із житлово-комунальних питань Андрія Руденка.

Як повідомляє УНІАН, коли посадовець вийшов на подвір'я, декілька чоловіків у спортивному схопили його та кинули до смітника. Після - викотили його з подвір'я на дорогу. Після того як Руденко вибрався з бака, йому дозволили спокійно піти.

Нгадаємо, у Харкові сьогодні перед початком сесії міської ради відбулися сутички між працівниками муніципальної охорони та активістами, під час яких невідомі розпилили сльозогінний газ та запалили файєри.

Зокрема, перед засіданням до будівлі міськради увійшли харківські ультрас, представники «Національних дружин» та «Антикорупційного блоку ветеранів АТО». На першому і другому поверсі міськради молоді люди запалили файєри. Також сталися сутички між працівниками муніципальної охорони та представниками ультрас, «Нацдружин», під час яких був розпилений сльозогінний газ.

На фото та відео з приміщення видно, що під час сутичок були розбиті вікна, перекинуті меблі та понівечені горщики з квітами.

Також повідомляється, що через сильне задимлення декількох десятків працівників міськради довелося евакуювати з будівлі.

Як інформує ТСН, чергою поліція з’ясувала, що напередодні представники громадської організації подали офіційну заявку на участь у засіданні сесії міськради, проте сьогодні, коли вони прийшли з відповідними документами і намагались потрапити на засідання для вирішення кількох актуальних питань, охорона пропустила лише двох осіб 20, виник конфлікт між обома сторонами, під час якого представники охоронної фірми розпорошили невідому речовину.

Наразі до медичних закладів по допомогу ніхто з громадян не звертався, затриманих осіб немає.

У відділі комунікації поліції запевнили, що відкрито кримінальне провадження, встановлюються усі обставини події, учасники конфлікту та свідки, санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 4 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus