USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рада не може приймати закони, коли їй довіряє лише 3% громадян, - експерт

19 Квітня 2017 17:44
Сьогоднішній склад парламенту не навчився дисциплінованості та злагодженій праці, а тому українці майже в один голос йому недовіряють.

Про це в прямому ефірі на телеканалі ZIK заявив економіст Андрій Длігач.

«Порушення регламенту Верховної Ради самими очільниками парламенту є нонсенсом. Вони відкрито порушують правила, норми законодавчого органу. Про яку судову реформу, зміни може йти мова? Парламентарі дозволяють собі підміняти рішення, ухвалювати їх «заднім числом», прогулювати засідання у п’ятницю», – розповідає Андрій Длігач.

Недбале відношення парламентарів до роботи відображається на ставленні суспільства до політики.

«У Верховній Раді навіть із кнопкодавством ситуація продовжується. Адже там не зацікавленні у чесному ухвалені законів, справедливому прийнятті рішень. Тому, я вважаю, що найкращою реформую для нас є постійні перевибори. Сьогодні діюча Рада не може приймати закони із рейтингом довіри 3%! Від неї всі втомились», – переконаний економіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт Показати IP 19 Квітня 2017 18:06
Наступний склад Ради, незалежно, після чи чергових виборів сформований - має шанси бути ще гіршим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus