USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Засудили дівчину, яка знущалася над кошеням у Луцьку

21 Грудня 2016 18:45
Відбувся суд над переселенкою Любов’ю Таропіною, яка стала відомою жорстоким поводженням із тваринами.

Про це пише Богдана Новарчук у соцмережі.

“Вперше у Луцьку справа щодо жорстокого поводження дійшла до суду – Любов Торопіна визнала свою провину за всіма пунктами, їй присудили два роки умовно. Тепер дівчина має судимість”, – йдеться в дописі.

Щодо хлопця, який "допомагав" дівчині – Юрія Гнатюка, суд ще не відбувся.

“Він проходить судово-медичну експертизу щодо вставновлення був він дієздатним на момент скоєння злочину чи ні”, – пише Богдана Новарчук.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 19 вересня двоє підлітків – хлопець та дівчина – стали “героями” інтернету – в мережу потрапило відео, де вони знущаються над кошеням.

Згодом стало відомо, що кошеня, над яким знущались луцькі садисти, померло.

Окрім того, у мережі опубліковані фото, на яких переселенка з Луганська Любов Таропіна позує з символікою «русского міра», так званими ополченцями та навіть на свого собаку причепила георгіївську стрічку.

До слова, дівчина попросила вибачення за свої дії та відкинула звинувачення в підтримці бойовиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Мойша Показати IP 21 Грудня 2016 19:57
Ну і чого добілися - зломали долю молодій людині, завтра , післязавтра вона опиніться на панелі у кращому разі, а у гіршому у якоїсь банді, а потім у нічному клубі ВЕРСАЛЬ - прижме цю ДАНУ ГАРТ до підлоги, бо та там постійно вештається...
Іван до Мойша Показати IP 21 Грудня 2016 22:20
Ще можуть знайтися ті що й носа зламають!
Ешо адын еврей до Мойша Показати IP 22 Грудня 2016 18:27
И в Египет на отдых не поедет4
Virji Показати IP 21 Грудня 2016 20:02
А коли судитимуть владу яка згадується над людьми. Скільки бабусі в і дідусів помирає з голоду і холоду та неможливості купити ліки. А у вас процес над дитиною . Розділи. Як вам не соромно. Просто дитині треба пояснити. "Гуманісти" з двоякими стандартами. Про людей думайте спочатку.
??? до Virji Показати IP 21 Грудня 2016 21:40
Гугл транслейт??? Або я щось не розумію. Набір слів
Торі до Virji Показати IP 22 Грудня 2016 13:03
це не дитина 5 років!! це доросла дівчина, яка свідомо знущалася над твариною. Якщо батьки не вложили в голову елементарного поняття, як потрібно себе поводити, то воно вже і не з*явиться. Що стосується хлопця, то там, напевно, батьки не дуже бідні і хочуть сина зробити "дурачка", щоб не було судимості
Факт до Virji Показати IP 22 Грудня 2016 18:46
Как-то не в тему ты ляпнул
Фак до Virji Показати IP 23 Грудня 2016 00:37
Браво!! Зламали дитині життя! Про людей треба думати,почитайте про хабаровських живодерок,отам патологія і потенціальна небезпека для суспільства! А то д*ра мала дурна,яку видно так засліпила слава Івнгая на ютубі,що просто не подумала про наслідки.Аплодісмєнти! Добрі люди,аж страшно від вас.!
The First Показати IP 21 Грудня 2016 20:50
коментар було видалено
Я Показати IP 21 Грудня 2016 21:36
“Він проходить судово-медичну експертизу щодо вставновлення був він дієздатним на момент скоєння злочину чи ні”, – пише Богдана Новарчук. Ви шановні писаки хоть що небудь розхумієте в юриспруденції? Для вас що дієздатний, і що осудний - одне і те ж саме. І ще ніколи стан людини не визначався судово-медичною експертизою. Не робіть з себе грамотіїв пані Новарчук.
луцьк рульний Показати IP 21 Грудня 2016 21:55
Правильно зробили що засудили! З таких садистів злочинці виростають. Не любиш тварин-не заводь, а воно спеціально знущалося над беззахисним кошеням. Цікаво,а що з тим бовдуром який бухий задушив кицьку? Того покидька вже притягнули до відповідальності?
Лол Показати IP 21 Грудня 2016 22:06
Их нужно принудительно отправить на психиатрическую экспертизу, а не "давать" условку.
рульному Показати IP 21 Грудня 2016 22:17
« Цікаво,а що з тим бовдуром який бухий задушив кицьку? »-якщо порівнювати з тим бухим,що забив дідуся на ровері і,навіть прав водійських не позбавлений,то цього до нагороди потрібно
127 Показати IP 21 Грудня 2016 22:58
Мучительку кошеняти мама забрала з Луцька назад на Луганщину, - ЗМІ 27 Вересня 2016 11:12 ЧТО из Луганска привозили ?
Так Показати IP 22 Грудня 2016 10:36
Що засудили, то правильно. Але навіщо акцентувати увагу, що вона з Луганська. Чим ми після того кращі від луганських, які традиційно не люблять "західників", бо вони "бендєри".
Та до Так Показати IP 22 Грудня 2016 12:22
що за дурниці на рівному місці? Не акцентували, а констатували факт, бо вона таки з Луганська, а була б з Києва чи Луцька, то теж би на це вказали, чи може тепер не можна казати " з Луганська", як не можна негрів називати неграми, а треба "афроамериканцями"?
ага Показати IP 22 Грудня 2016 15:54
За вбивство свней теж треба судити їх ще жеруть люди як собаки з усіма бебахами
Тіпа до ага Показати IP 22 Грудня 2016 23:30
Ото порівняли,причому тут свиня.Мова йде про звичайну гуманність і любов до тварин,та ще й до беззахисного кошеняти.Садистка малолітня,в майбутньому жінка-мати,страшно подумати, таке зло в серці має...
Virji до Тіпа Показати IP 23 Грудня 2016 00:49
А корейці собак їдять. Богдана подавайте заяву до Луцького суду на Корею. Ну подивимось, як ви зможете показати там свою гуманість. І мені стидно, що люди акцентують увагу на цій історії. А коли збивають пішоходів, велосипедистів сприймають як норму. Суди
От до Virji Показати IP 23 Грудня 2016 12:15
що за х..йня в кінці кінців? Є були і будуть свійські тварини і птиця, яких споживають в їжу, їх спеціально для того і вирощують, це звичайно по всяких філософіях, феншуях, практиках і інших сучасних бзиках не є добре, але так влаштований поки що наш світ, та це далеко не одне і теж що знущатись над твариною з метою задовільнити свої садистські нахили. Курей, індиків , гусей, телят і іншу живність господарі з дахів господарських будівель на землю не кидають, живцем в морозильні камери не запихають, як і в печі чи духовки і інших подібних неприпустимих речей не роблять, як ця дебілка з кошеням. Не плутайте цяцьку з цюцюркою. Був випадок, коли чи то корейців чи то китайців, забрала поліція в Києві, коли їх в гуртожитку застукали як вони собаче м"ясо готували, а те що вони безкарно от таке роблять в себе в країнах ніяк не дає права в Україні садистськи замордовувати тварин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus