USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Засудили волинянина, який позбавив волі двох осіб

17 Червня 2015 19:15
Прокуратура Волині домоглася справедливого покарання для молодика, який у Нововолинську викрав авто та незаконно позбавив волі двох осіб.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Відтак, прокуратура Волині в апеляційному порядку оскаржила вирок Локачинського районного суду, яким 21-річного мешканця Нововолинська у квітні цього року засудили до 5 років та 6 місяців позбавлення волі за вчинення хуліганства, незаконного заволодіння транспортними засобами та незаконного позбавлення волі двох осіб.

3 грудня 2014 року цей молодик заволодів автомобілем марки «Фольксваген Пасат», припаркованим біля приміщення магазину на бульварі Шевченка у Нововолинську.

Опісля, він під час конфлікту на автозаправці завдав удару в обличчя мешканцю Нововолинська, а коли той сів у своє авто – на викраденому автомобілі наздогнав його, заблокував і, скориставшись допомогою товариша, витягнув з машини свого опонента та його пасажира.

Побивши та заштовхавши обох постраждалих у багажник «Фольксвагена», зловмисники возили їх нічним Нововолинськом, не дозволяючи вийти, а тоді вивезли за місто, ще раз побили й знову заштовхали у багажник. Опісля молодики заволоділи також і автомобілем жертви.

Зважаючи на те, що, на думку прокурорів, призначене покарання не відповідало тяжкості вчинених злочинів та особі злочинця, а також через неправильне застосування судом кримінального процесуального законодавства, прокуратура оскаржила вирок суду першої інстанції в апеляційному порядку.

Погодившись із доводами прокурорів, апеляційний суд Волинської області призначив молодику покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Судовий розгляд кримінального провадження щодо його співучасника триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
законопослушний гром Показати IP 18 Червня 2015 00:29
мало дали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus