USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Засудили волинян, які напали на оператора АЗС

28 Жовтня 2015 18:30
Прокуратура області оскаржила вирок Луцького міськрайонного суду, яким одному з учасників розбійного нападу на оператора автозаправної станції ПП "Торгівельна компанія Укр-Петроль", що у селі Великий Омеляник Луцького району, призначили покарання у виді 5 років позбавлення волі із встановленням 3-річного іспитового строку. Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

22 лютого цього року цей 28-річний мешканець села Вербаїв Луцького району разом із двома спільниками – 35-річним та 31-річним мешканцями обласного центру, завдавши кількох ударів у голову працівнику заправки, проникли у приміщення станції та заволоділи грошовими коштами в сумі майже 1900 гривень й картками поповнення операторів мобільного зв’язку на суму понад 1600 гривень.

Суд першої інстанції призначив двом нападникам покарання у виді 8 років 6 місяців та 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна, третьому ж, попри те, що він, як і інші двоє, вчинив особливо тяжкий злочин, до того ж першим почав бити оператора станції, обрав покарання зі встановленням іспитового строку.

Прокурори, оскаржуючи вирок суду першої інстанції, наполягали, що таке покарання не відповідає характеру та ступеню тяжкості вчиненого злочину й особі обвинуваченого.

Погодившись із доводами прокуратури, апеляційний суд Волинської області призначив зловмиснику, який щиро розкаявся у скоєному та сприяв органам досудового розслідування у розкритті злочину, покарання у виді 4 років позбавлення волі із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus