USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині нетверезі молодики напали на працівника АЗС

7 Квітня 2015 12:09
Наряд ДСО затримав на Волині обеззброїв агресивних "відвідувачів" заправки. Про це інформують у прес-службі волинсько міліції.

Затриманими виявилися двоє нетверезих молодиків. У них вилучили предмет, схожий на пістолет. Вилучене передано на експертизу, інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Близько третьої години ночі наряд Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області, відреагувавши на сигнал «Терміновий виклик міліції», здійснив виїзд на автозаправну станцію, яка знаходиться у селіПіддубці Луцького району.

На місці події міліціонери охорони з’ясували, що тієї ночі двоє молодих чоловіків, 1986 та 1989 років народження, які перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння, намагалися зайти до торгової зали заправки. Оператор касового вузла просив молодиків залишити приміщення, оскільки ті ледве трималися на ногах. Натомість нетверезі відвідувачі проявили немотивовану агресію і накинулися на працівника АЗС з кулаками. На щастя, чоловік встиг натиснути «тривожну» кнопку.

Працівники ДСО затримали обох нічних «гостей». Під час поверхового огляду в одного із затриманих виявили предмет, схожий на пістолет, споряджений набоями.

Чоловіків із вилученою у них зброєю доставили до луцького районного відділу міліції. Затримані виявилися мешканцями сусіднього села.

Інформацію про цей випадок внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вилучену у зловмисників зброю передано для проведення експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
1111 Показати IP 7 Квітня 2015 17:46
за такі ціни які ми платимо за бензин і нікопійки не потрапляє на дороги, треба вже чикати таких нападів майже на всіх АЗС поливо дрянь ціни захмарні дороги пі-ц. скоро будуть палити ті заправки і державн охорона мінти на заробітну плту яких платимо податки нехай захищаються за громадян , а не за магнатів ато будуть тоже розцінені як дармоїди і звільнені, слідчі і опери дійсно ризикують життям і думають головою працюючи отримують меншу заробітну плу ніз ДСО і разом ідуть на пенсію .
липа до 1111 Показати IP 7 Квітня 2015 19:52
да вы терррорррист, батенька!
ржунімагу Показати IP 7 Квітня 2015 22:53
...предмет, схожий на пістолет )))
!!!!!!! Показати IP 8 Квітня 2015 14:11
Тягунов за бабкі зараз пох*рить справу і всі забудуть!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus