USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали поліцейського, який на службі перебував під дією наркотиків

30 Березня 2016 11:22
Патрульну поліцейську у стані наркотичного сп’яніння під час роботи затримали у Тернополі. Начальник патрульної поліції міста не підтвердив і не спростував стать патрульного-порушника, проте зазначив, що перевірку працівників він провів із власної ініціативи, - інформує intb.te.ua.

«Ми провели перевірку. Так сталось, що інспектор був під час виконання своїх службових обов’язків і попередня перевірка показала позитивний результат на вміст наркотичних речовин. Ми провели додатково ще одну перевірку в обласному наркодиспансері тернопільському, де також виявили факт наркотичного сп’яніння», - каже начальник Управління патрульної поліції Тернопіля Володимир Струк.

Володимир Струк також розповідає, що перед тим як заступити на зміну, всі патрульні проходять перевірку. Тому пояснити, як в робочий час у крові одного із його підлеглих виявили наркотичні речовини, він не може.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, із лав Управління патрульної поліції Луцька звільнили уже 4 поліцейських. Один пішов за власним бажанням у зв'язку із тим, що йому, мовляв, не підійшли умови та формат роботи. Інших трьох звільнили за пиятику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Vasia Показати IP 30 Березня 2016 12:57
ну що тут сказати? просто 3,14zдец
Анонім до Vasia Показати IP 30 Березня 2016 13:55
ну курнули з пациками марьванни, і що? то ж заради закону! щоб дежурилося краще!!
Анонім до Анонім Показати IP 30 Березня 2016 16:00
ширнутий чи вдупель бухий паяціянт - це тобі не якийсь там зачуханий мєнт. кругозрєніє розширюється, море стає менше як по коліна, блюсті закон починає ширше.
Лучанин Показати IP 30 Березня 2016 13:55
Бреше! Скаже кожен хто в цьому розбирається! Наші не кращі!!!!медсестра на наркотики не перевіряє???
Волинянин Показати IP 30 Березня 2016 14:34
А, коли сам голова департаменту БНОН розповідає, як виготовляти наркотики.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus