USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завтра можуть обміняти військовополонених 51 бригади

2 Листопада 2014 18:37
Черговий обмін військовополоненими може відбутися завтра. Про це повідомив помічник начальника СБУ Валентина Наливайченка, - написала у Фейсбуці Наталія Боярина.

Нагадаємо, учора, 1 листопада, зі Сніжного звільнили з полону 25 бійців, серед яких було двоє волинян із 51-ої бригади – Юрій Карпук з Турійська та Микола Ярмолюк з Володимира-Волинського.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВІЙСЬКОВІ ПОВЕРТАЮТЬСЯ З ПОЛОНУ. СПИСОК. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Як повідомляє Наталія Боярина, очікувалось, що обміняють більше військовополонених. Волонтери з Волині підготували автобуси, пальне, аби забирати визволених бійців. Причини зриву більш масштабного обміну наразі невідомі.

«Я наважилась зателефонувати до помічника Наливайчинка, питаю, у чому причина? Ця людина пообіцяла на понеділок черговий обмін», - пише Наталія Боярина.

Нагадаємо, у полоні бойовиків ще знаходиться близько 40 бійців 51-ої бригади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus