USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Завтра на Волині ховатимуть бійця тербатальйону

26 Листопада 2014 13:12
Волинь попрощається із загиблим бійцем тербатальйону завтра, 27 листопада. Про це повідомив перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик у мережі.

"На Волинь їде скорботний "вантаж-200". Катафалк із тілом волинянина Сергія Склезя вирушив з Артемівська на батьківщину героя, до Каменя-Каширського. Останню ніч загиблий проведе в батьківській хаті в Камені-Каширському. О 12.00 годині поминальна церемонія рушить до місцевого храму, де молитимуться за упокій душі Сергія. Поховання відбудеться з усіма військовими почестями. Герої не вмирають! Героям слава!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, військовий першого тербатальйону "Волинь" загинув, захищаючи українську землю, під час обстрілу російських окупантів на бойовому посту під Дебальцевим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ванда Показати IP 26 Листопада 2014 13:40
Скільки можна вже ховати молодих хлопців? Пора кінчати цю війну. Вона нікому не потрібна. Треба вже будувати Україну. Ми в прирві і в багні. Ще трохи і звідти вже ніколи не вибратися. Війні - ні! Нам потрібні живі чоловіки, а не мертві герої АТО. Я хочу дитину народити від молодого нормального чоловіка. Держава вбиває наше майбутнє, бо наше майбутнє - це наші щасливі діти
Банда до Ванда Показати IP 26 Листопада 2014 14:26
коментар було видалено
SELAY Показати IP 26 Листопада 2014 13:44
Героям - СЛАВА!!!
Анонім Показати IP 26 Листопада 2014 14:24
одні кажуть - винен путін, другі - пирожики. невже між ними мона поставити знак рівності? наші крикуни майдануті - пирожики. гузі данильчуки - дрянтя в порівнянні зі сволотою світового масштабу. їм, думаю, теж воздасця. а хлопця направду шкода. земля йому пухом. за нас усіх він там був.
справа Показати IP 26 Листопада 2014 14:48
А чому про це повідомляє взагалі Пирожик?! Хто він взагалі такий? Мандат і посаду не збирається покинути???:)
Андрій до справа Показати IP 26 Листопада 2014 16:54
Не совісті,не сорому,не християнського співчуття.Про що ведеться мова,за кого гинуть Люди,кращі Люди нашої країни? Слава Героям і щирі співчуття рідним і близьким .
гiсть Показати IP 26 Листопада 2014 17:50
Правильно говорить Ванда.Треба мир.
За Україну без фашис Показати IP 27 Листопада 2014 11:22
Я зустрічався з вами в дні суворі, Коли вогнів червоні язики Сягали від землі під самі зорі І роздирали небо літаки. Тоді вас люди називали псами, Бо ви лизали німцям постоли, Кричали "хайль" охриплими басами І "Ще не вмерла..." голосно ревли Де ви ішли - там пустка і руїна, І трупи не вміщалися до ям. Плювала кров’ю "ненька-Україна" Уморди вам і вашим хазяям. Ви пропили б уже її, небогу, Розпродали б і нас по всій землі, Коли б тоді Вкраїні на підмогу Зі сходу не вернулись "москалі". Тепер ви знов, позв"язувавши кості, Торгуєте і оптом, і вроздріб, Нових катів припрошуєте в гості На українське сало і на хліб. Ви будете тинятись по чужинах, Аж доки дідько всіх не забере. Бо знайте - ще не вмерла Україна І НЕ УМРЕ!». Знаєте, чий це вірш? Василя Симоненка, що мав би стояти в одному ряду з Шевченком, якби БОГ дав прожити довше життя. Ми чекаєм на визволення від вас, запроданців і нацистів, і віримо в перемогу, бо на нашому боці і Правда, і Бог.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus