USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завтра у Луцьку - хресна хода

22 Червня 2014 22:00
З метою вшанування пам’яті жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі 23 червня 1941 року в Луцьку відбудуться скорботні заходи. Відповідне розпорядження підписав перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Так, розпочнуться заходи 23 червня о 10.40 годині скорботною ходою від Свято-Троїцького кафедрального собору до Замкової площі.

Об 11.00 год. громадськість покладе квіти до пам’ятного знаку Жертвам політичних репресій та місць розстрілу в’язнів Луцької тюрми на Замковій площі. Священнослужителі відправлять панахиду за загиблими.

Відповідно до цього ж розпорядження, на знак скорботи за розстріляними в’язнями Луцької тюрми будуть приспущені Державні Прапори України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради та комунальних підприємств міста, державних підприємств, установ, організацій на території міста. Також 23 червня - заборонено звучання розважальної музики на ринках, у торговельних закладах, закладах ресторанного господарства та громадського харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ну це капець !!!! Показати IP 22 Червня 2014 23:06
там люди загинули від рук Москви, а на їхніх кістках буде відпавляти московська церква.....Владо, Ви що вже зовсім ??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus