USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Завтра визначатимуть долю донецького аеропорту

4 Листопада 2014 12:00
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні повідомила, що 5 листопада у Донецьку може відбутися зустріч військових представників України та РФ задля обговорення припинення вогню у Донецькому аеропорту.

Про це йдеться у звіті місії від 3 листопада, розміщеному на сайті ОБСЄ, - повідомляє «Укрінформ».

Зазначається, що експерти місії відвідали штаб Об'єднаного центру з контролю і координації у Дебальцевому, де працюють представники України і Російської Федерації «за відсутності своїх генералів». У штабі також були присутні і представники так званих «ДНР» і «ЛНР».

Читайте також: У Радбезі стверджують, що контролюють усі термінали Донецького аеропорту

«Представники України і Росії повідомили місію про те, що їхні генерали відсутні через високий пріоритет зустрічі, запланованої на 5 листопада у Донецьку для обговорення припинення насилля довкола Донецького аеропорту», - звітують в ОБСЄ.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, бійці Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора - серед тих, хто утримує Донецький аеропорт, а за незламність отримали прізвисько «кіборги». Кореспонденту ІА Волинські Новини нещодавно вдалося потрапити на їх місце базування.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus