USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Донецький аеропорт з висоти пташиного польоту. ФОТО

31 Жовтня 2014 12:22
У мережі з’явилися фотографії аеропорта Донецька з висоти пташиного польоту. Кадри зроблені безпілотниками, - повідомляє УНН з посиланням на групу “Армія SOS”

“Донецький аеропорт з висоти пташиного польоту. Порита віспою війни земля. Остови літаків і автомобілів. Діряві дахи, зруйновані будівлі. Перетворений на решето термінал, який утримують кіборги...”, — написав під фото громадський активіст Юрій Касьянов.

Нагадаємо, обстановка в аеропорту Донецька під контролем сил АТО, напередодні, в ніч з 29 на 30 жовтня, бойовики тричі обстріляли українські підрозділи, що захищають цей стратегічний об’єкт. Вогнем у відповідь вогневі точки бойовиків нейтралізовані.

Сили АТО утримують аеропорт вже не перший місяць.

Нагадаємо, що починаючи з кінця травня, бої за аеропорт “Донецьк” не зупиняються, змінюючи лише частоту та активність. Бойовики, застосовуючи значні людські та технічні ресурси, здійснюють регулярні напади на позиції українських військових, намагаються витіснити сили АТО з району аеропорту.

Нагадаємо, потрапити у місце базування тих, хто утримує Донецький аеропорт, а за незламність отримали прізвисько «кіборги» - Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектора - вдалося кореспонденту Інформаційному агентству Волинські Новини.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ ВОЛИНЯНИ ЙДУТЬ У ДОБРОВОЛЬЧІ БАТАЛЬЙОНИ, А НЕ В ЗСУ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus