USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Збив поліцейського та злетів у кювет: волинянин всьоме потрапив за ґрати

16 Серпня 2019 17:32
42-річний житель Нововолинська, якого судили за порушення правил безпеки дорожнього руху, вчинення крадіжок із проникненням у житло, чинення опору працівникам правоохоронного органу та умисне заподіяння тілесних ушкоджень працівнику поліції, 8 років проведе за ґратами.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Уночі 31 січня 2016 року шість разів до цього судимий громадянин, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Вольво-740» та рухаючись із Нововолинська у Володимир-Волинський, поблизу села Новосілки не впорався з керуванням – автомобіль злетів у кювет і пасажирка отримала травми.

Удень 22 березня 2016 року зловмисник проник у квартиру будинку на вулиці Гагаріна в Нововолинську та викрав звідти гроші і ювелірні прикраси на суму понад 140 тис. грн.

Зранку 3 квітня 2016 року у місті Мостиська на Львівщині він проник у один із житлових будинків, де також поживився грішми та виробами із золота на суму понад 9 тис. грн.

Наступного дня, коли працівники поліції зупинили автомобіль, за кермом якого був злочинець, він, ігноруючи законні вимоги правоохоронців, наїхав на одного з них, завдавши йому тілесних ушкоджень, та спробував утекти. Проте в селі Черневе Мостиського району на Львівщині автомобіль з’їхав у кювет і зіштовхнувся з огорожею житлового будинку. Там зловмисника й затримали поліцейські.

Зауважимо, що в автомобілі з ним перебував 19-річний молодик, який під час погоні кидав у поліцейський автомобіль усім, що трапилося під руку – і примудрився пошкодити у службовому авто переднє скло.

Завершальним акордом у злочинній епопеї стало проникнення злодієм увечері 27 квітня 2016 року у ще одну квартиру в Нововолинську. Там він обікрав холодильник, розжившись шматками сала, ковбаси, риби і шоколадними яйцями.

Маневицький районний суд визнав його винним у вчиненні цих всіх злочинів та призначив покарання у виді 8 років позбавлення волі. Молодику, який пошкодив поліцейське авто, призначено покарання у виді 1 року позбавлення волі зі встановленням річного іспитового строку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
савченко Показати IP 18 Серпня 2019 13:06
ну не везет парню.хорошо что работает мой закон-потому обойдется и в даном случае

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus