USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Здобутки педагогів представили громадськості. ФОТО

16 Травня 2013 18:35
Підручники та посібники, «методички», наукові роботи, які видали та напрацювали освітяни області за останній навчальний рік, представили сьогодні на Вісімнадцятій обласній виставці дидактичних та методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині-2013» у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти. Діятиме виставка протягом двох тижнів у бібліотеці ВІППО.

Про це стало відомо під час урочистостей із нагоди відзначення переможців Волинського етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року 2013» 16 травня.

За словами тимчасово виконувачки обов’язків ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Валентини Вітюк, на цій виставці представлені роботи з усіх куточків Волині у різних номінаціях: «природничі науки», «фізико-математичні науки», «управління навчальним закладом», «спеціальна освіта» та «інклюзивна освіта». Вона додала, що Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти теж презентує свої річні напрацювання.

«Виставка діятиме у бібліотеці ВІППО протягом двох тижнів, тому охочі зможуть вільно ознайомитись із педагогічним доробком та залишити свої відгуки», - розповіла ректор.

Начальник управління освіти та науки Волинської обласної державної адміністрації Олександр Хомич розповів, що ця виставка – чергова демонстрація рівня роботи, який мають педагогічні працівники.

«Ті, хто має досвід практичної роботи, розуміє, що це не просто матеріали – за ними конкретна підлідна робота. Звичайно, результатом цієї виставки стане вибірка найкращих дидактичних матеріалів, які будуть презентувати досвід волинських педагогів на всеукраїнському рівні. Навіть попередній аналіз свідчить про те, що ми розвиваємось у потрібному руслі, звичайно, цьому передує величезна плідна робота», - резюмував посадовець.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
проти брехні Показати IP 16 Травня 2013 20:57
у переважній більшості це не здобутки, а макулатура, мотлох, передрукований з інтернету. Учителів заставляють подавати матеріали, примусово. От і вдаються бідолахи до плагіату. У нас дисертаційні роботи не є оригінальними, а тут про якусь методрозробку годі й казати. Звісно, є оригінальні цінні напрацювання, але то мізер, це творіння вчителів-новаторів. То питається: кого дуримо?
Заля до проти брехні Показати IP 18 Травня 2013 10:53
Проти брехні правий.
Конкурсант Показати IP 27 Травня 2013 12:29
Ну так, пишемо, здаємо. Навіщо? Та дуже просто, далі підуть постійні нагадування методистів здати оригінал, а потім дивись все типа узагальнюється і виставлюється на виставках. Гарні, але вже не наші роботи. Вчителів багато, є де попастись працівникам ВІППО. Трутнів у нас хватає. Сташенка поперли, а стиль лишився, може то він і далі керує десь з підвалу
Валентина Показати IP 7 Лютого 2014 19:45
Я категорично проти "Творчих сходинок". Нічого, крім даремної трати часу, коштів і виснаження нервової системи, вони вчителю не дають. Сьогодні сучасні інформаційні технології, як ніколи, сприяють професійному зростанню будь-якого педагога. Було б лише бажання. Давно пора керівному апарату ВІППО перелаштуватися і подумати про захист рядового вчителя-трудяги, а не тупо виконувати вказівки якогось, вибачте, дурисвіта.
Наташа Показати IP 29 Липня 2015 22:44
Творчі сходинки - це самовираження кожного педагога!
?????? до Наташа Показати IP 15 Березня 2017 21:46
ви в те і справді вірите? наївна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus