USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі педагоги презентували власні науково-методичні напрацювання

24 Березня 2009 12:07
Цього року луцькі педагоги вже вкотре підтвердили творчий підхід до роботи, презентувавши 685 навчально-методичних матеріалів. Відкриття виставки «Творчі сходинки луцьких педагогів» відбулось 24 березня у стінах Луцького палацу учнівської молоді, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як зазначив начальник управління освіти Луцької міськради Сергій Калуш, цього року матеріали, подані луцькими педагогами, – значно якісніші, хоча і не відстають від кількісного показника минулих років. Адже на виставці експонували 685 робіт.
«Здається, що б іще можна було шукати нового. Але ця виставка довела, що наші педагоги є дійсно творчими людьми», - висловив свою думку заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк. Найкращі роботи, які журі повинне визначити до 8 квітня, за словами заступника міського голови, видадуть накладом у одному підручнику.
Проте директор Волинської обласної друкарні Дмитро Головенко зробив зустрічну пропозицію. Він готовий підтримати переможців та представити їхні наукові роботи на видавничій нараді та включити їх до обласної програми підтримки видань. «Я хотів би видавати та представити на всеукраїнському рівні ось ці посібники, які вчать історії рідного краю та виховують любов до нього», - висловив думку пан Головенко.
Також він запропонував, щоб кращі роботи луцьких педагогів представили на виставці всеукраїнських видань, яка проходитиме 14-16 травня у Волинському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus