USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Земельні питання винесли на початок сесії Луцької міської ради

29 Липня 2015 10:52
Окремі депутати Луцької міської ради виступили з ініціативою перенести розгляд земельних питань на початок сесійного засідання. Втім, такі пропозиції обурили інших обранців громади, мовляв, земельними питаннями маніпулюють.

Про це йшлося під час 76-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 29-го липня.

«Пропрезидентський» депутат Роман Романюк, перед формуванням порядку денного, вніс пропозицію, аби перенести земельні питання на початок.

Проти цього заперечив голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов.

«Серед земельних питань є корупційні. Дехто хоче відпрацювати гроші за голосування і завалити інші питання, які слухатимуться на вечір, коли не буде належної явки депутатів. Тому не варто переносити на пізніше питання, які стосуються сотень лучан, аби лобіювати свої інтереси. Це маніпулювання порядком денним», - наголосив депутат.

Не підтримувати перенесення земельних питань закликав і Богдан Шиба.

«Земельні питання, які я вніс на розгляд, стосуються теми надання КП «Парки та сквери м. Луцька» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж парку в районі вулиць Конякіна-Гордіюк, у Луцьку. Це питання вже з лютого не набирає голосів. Видно, що хтось має там свій інтерес в тому, аби не затвердити межі парку. Я вважаю, що перенесення питань – це свідома протидія у розгляді», - відповів обранець громади.

Депутати розійшлися на перерву для перемовин. Втім, коли повернулися до зали, то все-ж проголосували за те, аби земельні питання розглядати майже на початку сесії. За це голосували 28 обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus