USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка не може оформити документи на землю через інтерес третіх осіб

12 Серпня 2015 10:08
Дотримуючись букви закону, в Луцьку часто неможливо оформити документи на свою земельну ділянку. Чому так виходить – намагається з'ясувати постійна комісія депутатів з дотримання прав людини та законності.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту вчора, 11-го серпня.

Лучанка Новосад належно оформила усю документацію задля отримання земельної ділянки та звернулася в міськраду. На перший погляд,нічого не стояло на заваді, втім, депутати голосували більше 40 разів, але необхідної кількості голосів «за» для ухвали рішення не зібралося. Зауважимо, що відмовити вони не мають права, проте, депутати не відмовили, але й права не надали.

Голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов розповів, що жінка більше 40 років користується землею і має рішення для розробки проекту землеустрою. З його слів, фактично, міська рада мала ухвалити рішення щодо її землі автоматично.

«Їй не відмовили, але рішення ніколи не набирало голосів. Питання «Про внесення проекту рішення щодо виділення земельної ділянки для громадянки Новосад Г.С. на вулиці Винниченка, 53» розглядали більше 20 разів. Нещодавно з’ясувалася додаткова обставина - інший підприємець має поряд земельну ділянку, хоче там будуватися, тому їй і не дають. Зваживши на це, стає зрозуміло, чому так довго не можуть проголосувати обранці громади - є певний бізнесовий інтерес», - розповів депутат.

Після дискусій постійна комісія міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту вирішила на наступне засідання запросити пані Новосад, того бізнесмена, який має поряд земельну ділянку й керівника земельного відділу Луцькради, аби остаточно з’ясувати усі обставини справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Осіпов Показати IP 12 Серпня 2015 10:18
коментар було видалено
віто Показати IP 12 Серпня 2015 10:43
Чому не написали прізвище бізнесмена поруч із прізвищем лучанки Новосад? І яким чином бізнесмен впливає на результати голосування? У мене один варіант: платить народним обранцям.
не скажу Показати IP 12 Серпня 2015 13:02
БАНДА !!! Ще й досі фінансово-залежні банди радянських угрупувань так діють !!! В тому числі і міська Зрада - пережиток прошлого... ніяк не хочуть прийняти те, що ВСЕ ДЛЯ НАРОДУ !!! А ВОНИ ВИКОНАВЦІ, а не рІШАЛи :-( ГЕТЬ ДЕРЖАВУ З МОГО ЖИТТЯ !!!
Осіпову Показати IP 12 Серпня 2015 13:22
Що андрійку рильце в пушку взяг бабла з Новосад прийдеться відавати ,це той герой що всіх звинувачує !
Волинь Показати IP 13 Серпня 2015 07:11
Козюра з Романюком приватизували земельну комісію луцької міськради і дерибанять землю . Ще не подавилися Буратіном ? Мешканці будинку 53А на проспекті Відродження обурені наглістю так званих забудовників, що хочуть побудувати багатоповерхівку у невеличкому скверику. Компанія аферистів називається житловий кооператив відродження. Спочатку брехали, що хочуть побудувати невеличкий магазинчик, а вчора на зборах жителів будинку почали бекати, що хочуть провести геологорозвідку і тому треба дозвіл жителів. Скільки ті козюри з романюками будуть наживатися на луцькій землі ? Коли вже подавляться ! Слава Україні !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus