USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жорстокий злочин на Волині «приписують» двом беркутівцям

1 Серпня 2013 11:53
Нещодавно у Шацькому районі мало не до смерті побили чоловіка. Жорстокий злочин люди встигли «приписати» двом працівникам спецпідрозділу «Беркут», про це розповів під час прес-конференції начальник волинської міліції Олександр Терещук, інформує ТРК «Аверс».
Зі слів міліціянта області, постраждалий дебоширив у барі. Заспокоювати відвідувача закладу прийшли двоє правоохоронців, які і вивели хулігана на вулицю. Проте, як переконує Терещук, правоохоронці не били чоловіка і навіть не затримали. Адже правопорушник, зрозумівши, що може потрапити до відділку міліції, просив, щоб його відпустили до жінки та дітей.
У повідомленні йдеться, що в ту ніч «горе-гуляка» до дому так і не прийшов. Дебошир і надалі буянив та чіплявся до відпочивальників.
Біля того ж бару його сильно побили. Факт побиття зафіксували камери спостереження. Передивившись відео, Олександр Терещук взагалі здивувався як постраждалий лишився живий. Адже били бідолаху одразу кілька чоловіків, а удари наносили ногами протягом 10-ти хвилин.
У результаті, у потерпілого зламано 3 ребра та пробита легеня. Оскільки свідки бачили, що двоє працівників «Беркута» виводили чоловіка на вулицю, люди вирішили, що тілесні ушкодження нанесли правоохоронці.
Олександр Терещук зазначив, що особисто приїжджав на місце події. Наразі, у всьому розібралися і з’ясували, що стражі закону не мають жодного стосунку до побиття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лю Показати IP 1 Серпня 2013 12:51
Не зрозумів. Тобто - побили чоловіка ( хай воно і кончене було ) але бєртухі його нікуди не запровадили? Навіть протокол не склали? І що то за постановка питання "попросився до дітей та дружини "? То тут на разі службова недбалість.А коли били 10 хв. що робили власники/працівники бару і де була міліція? Чи без грошей тєрпіла не цікавий був міліції?
Любі свині Показати IP 1 Серпня 2013 12:53
Це комент "любих свиней"
читачі до Любі свині Показати IP 1 Серпня 2013 14:23
Ми тобі вдя
читачі до читачі Показати IP 1 Серпня 2013 14:23
Ще, тіпа, чні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus