USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Журналіст скаржиться прокуратурі на депутата Ткачука

27 Травня 2011 17:12
Редактор луцької газети «Хроніки Любарта» Андрій Лучик подав заяву про порушення кримінальної справи на адресу міської прокуратури проти депутата Луцької міської ради Євгенія Ткачука (на фото)– журналіст стверджує, що депутат перешкоджає його професійній діяльності.

Як повідомив Лучик, 26 травня він зателефонував до Ткачука і звернувся з усним інформаційним запитом щодо його депутатської діяльності. Проте, переконує журналіст, через декілька хвилин після розмови, депутат йому перетелефонував та заборонив публікувати коментар, який дав перед тим.

«Я забороняю давати вам якісь коментарі від мого імені в газеті. Все. Щоб не було потім проблем», – сказав йому Ткачук.

У підтвердження своїх слів Лучик виклав в інтернеті два диктофонні записи ( 1, 2) своєї розмови з депутатом.

«Такі дії Ткачука Євгенія Євгеновича я розцінюю як перешкоджання моїй законній професійній діяльності журналіста», – говорить Лучик.

«Прошу згідно частини 1 ст. 171 Кримінального кодексу України «Умисне перешкоджання законній професійній діяльності журналіста» порушити кримінальну справу щодо депутата Ткачука Євгенія Євгеновича», – так сформулював свою вимогу журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
лучанин Показати IP 27 Травня 2011 18:39
Молокосос цей ткачук
За Женіка Показати IP 27 Травня 2011 18:44
Лучику треба розуму набратись, Женік мав на увазі щоб у нього не було проблем а не в Лучика.
Вася Показати IP 27 Травня 2011 18:46
Женік тримайся. Ця босота вже починає допікати.
лучано Показати IP 27 Травня 2011 18:54
журналіста можна охарактеризувати так: - експертиза психічних відхилень не виявила, просто дурак)
Маня Показати IP 27 Травня 2011 22:37
Вдаємося до простого аналізу (можливо, злегка помилюся в хронології). Спершу було кілька Б Романюка, потім, якщо мені не зраджує пам"ять, "Хроніки" нарили депутатських боргів за комуналку, потім Лучик ходив до Романюка (сів навпроти і мовчав), а тепер - оця колотнеча із Ткачуком. Нікого не захищаю, та імена в цих "історіях" одні й тіж. Або вся та когорта публічних людей - геть гнила компанія? Правда, цього не скажеш, ніби поодинці всі нормальні люди. Або ж "Хроніки" в особі відомого всім журналіста цілеспрямовано гнуть єдину й обрану ще до виборів лінію... Словом, це вже стає не цікавим.
Михась Показати IP 27 Травня 2011 23:02
Журналюга явно проплачений,до того ж думаю,що він дешевенький,грн 15-20 більше не вартий.Прокуратурі зовсім немає за що зачепитися,так що осіпови трішечки не вгадали.А Ткачуку раджу усвідомити,куди він попав(міськрада) і в якості кого,і в подальшому фільтрувати всі свої розмови,провокаторів вистачає...
Бандіто Показати IP 27 Травня 2011 23:42
Женік Лучику не пробачить такої підстави.
Всеволод ВЛАДІМІРОВ Показати IP 28 Травня 2011 08:40
Лучик перетворився на звичайного провокатора. "Это прискорбно и это нельзя понять и простить"
ліберал2 Показати IP 28 Травня 2011 11:09
Ну це дешева провокація, ставити так питання.. витягувати цифри з комплексної програми розвитку міста, і до чого тут саме Ткачук, більшість голосувала. Але Ткачуку дійсно не варто було дзвонити, абсолютно нічого зайвого не сказав, а от повторний дзвінок був явно непотрібний..
Петро Показати IP 28 Травня 2011 11:55
Так его!
Хохма Показати IP 28 Травня 2011 12:11
Уважно прослухав запис і питання Лучика цілком логічні. По суті питання логічне стосовно здешевлення мосту. Чким чином затверджували попередню суму в бюджеті (Кривицький сказав?) Погороза від депутата після погодження щодо оприлюднення матеріалу і переведення стрілок на конкретні запитання свідчитиь про НЕПУБЛІЧНІСТЬ депутата та відсутності почуття смертності :) Журналісти разом з прокуратурою, на мою думку, мають прореагувати як на перешкоджання деп.діяльності. Респект Лучику, який працює прямо не прикриваючись псевдо чи іншими технологіями.
VSC Показати IP 28 Травня 2011 17:02
Женик, и чего тебе не хватало? Скажи, оно тебе надо?
Журналіст ТТ Показати IP 28 Травня 2011 19:40
Ось воно, справжнє обличчя депутата Ткачука - погрози і образи. Неприємно дивитись. Припиніть пане Євгене, бо якщо так пійде далі будете дивитись сесії в буцигарні
депутат Показати IP 28 Травня 2011 22:08
Лучик дуже насмішив коментаторів. Очевидно, він таким чином хоче "засвітитись". Газетою з портретами Бондара, краденими новинами і передруківками з "Перця по-ковельськи "засвітитись" можна лише зі знаком мінус. Тому порада: треба над собою багато працювати, бо в журналістиці важкий шлях до визнання. Журналістика - титанічна праця. Тут викрутаси і трюки Лучика нічого не допоможуть. Навпаки, можна наробити багато сміху з нічого і навіть втратити вже завойовані позиції (в Лучика їх ще немає). Скарга на депутата, заява в прокуратуру, "аналітика" роботи голови міста - дешева показуха, від якої вже нудить.
111 Показати IP 28 Травня 2011 23:50
застав дурня молитись.... на вступних екзаменах таких журналістів треба відсіювати
Вінстон Показати IP 29 Травня 2011 09:51
Ну очень скандальный журналист....
Роза Показати IP 29 Травня 2011 14:19
Почитав наведені вище коменти - висновок Ткачук хороший, а Лучик поганий. А хто з журналістів хороший - той хто солодкі статті про мера передруковує, чи той хто пише про владу статті із змістом - хто більше підлиже дуп. Чи грубіян і невіглас Ткачук, вам хороший, який не вміє говорити, а потім ще й погрожує журналістам, баньдюган... Будьте чесними до кінця, не треба писати бредових коментів
Людмила Показати IP 29 Травня 2011 20:20
Який їхав, такого здибав. В місті стільки проблем економічного плану, бюджет розкрадають, його воплі - мишинна возгня, а не журналістика...
Правда Показати IP 30 Травня 2011 09:39
В Ткачука зявляється все більше ворогів, якщо так і далі піде то з міської ради дорога йому в сізо.... К светлому будущему ТОВАРИЩИ,,,,,
Тарас Показати IP 30 Травня 2011 09:52
Луцьк маленький,нехороша репутація цього журналіста Лучика і цього видання досить швидко стає відомою у місті.Тому порядні громадяни будуть остерігатися спілкування з ним,цей інцидент ще раз це довів,що Лучик і провокація - це одне й те ж саме.Дружба з покидьками і підлими якраз для нього."Гарна" буде компанія.Лучик,якщо ти такий принциповий-розберися з групою осіпова,його діяльністю в міськраді,чого ж ти провокуєш Ткачука,його фракція тільки два чоловіки.Чи краще триматися грошовитої кишені??? Продажне....
Лучанин Показати IP 30 Травня 2011 09:58
Депутат, публічна особа, і повинен аргументувати свою точку зору по резонансних питаннях, а не грубити журналістам. Вони ж, Євген Євгенович, всьоголиш навсього виконують свою роботу. А коли виникає така агресія зі сторони депутата, зразу в людей виникає думка: "А чи зовсім він чистий?"...
yav Показати IP 30 Травня 2011 10:05
Дорогі коментатори!Ви що подуріли?? В нас так багато журналістів, які цікавляться інформацією глибше прес-релізів?!! Лучик - молодець, про те, що 3,5 млн. була вартість того мосту - ніхто не писав і не говорив, а це - реальний прецидент. Якщо з кишені платників податків будувати - то втричі дорожче, а облспоживспілці - і за мільйон можна, так виходить? Хай дадуть пояснення всі: і Ткачук, і Романюк, і решта депутатів!
Лучанка Показати IP 30 Травня 2011 15:28
Справа не в бюджеті будівництва мосту, а в тому в який спосіб все зроблено! Лучик повинен був зробити офіційний запит, і не лише до Ткачука,а він без згоди записав розмову. Відповідно діяв не як журналіст, а як провокатор. Результат - відповідає діям Лучика!
Час минає-совість за Показати IP 28 Січня 2015 23:07
Лучик, Ткачук, Лучик, Ткачук основні питання і проблеми ....враження ні навіть впевненість у тому що всі ці коментарі писав половину депутат а другу журналіст. ....А якщо я помиляюсь то люди добрі на мою думку саме конкретні справи які чітко і зрозуміло пояснюють досягнення в житті кожного з цих двох людей якщо Ви дійсно вважаєте що основною нашого життя і діяльності є саме писати коментарі до такого роду СЕНСАЦІЙ і є якраз дзеркалом порядності так цікавих Вам людей простий аналіз все пояснить. ...значно глибше наші з Вами проблеми а ніж Ткачук чи Романюк пропоную всім хто витрачає час на коментарі замість цього разом ПОМОЛИМОСЬ ЗА СПАСІННЯ ДУШ ХЛОПЦІВ ЯКІ ВІДДАЛИ СВОЄ ЖИТТЯ за можливість всім нам лучани жити під мирним небом СПАСИ ГОСПОДИ ЇХНІ ДУШІ. І буде спокій у рідному місті і мир і злагода коли разом з нами помоляться Ткачук Романюк і всі православні люди з великим серцем !!!!!!!! З глибокою повагою до Вас Лучани! !!!!
совість залишається Показати IP 28 Січня 2015 23:10
Не помістилось. ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus