USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Життя мов спалах»: благодійний концерт на Волині

3 Серпня 2015 13:18
Благодійний концерт зі збору коштів для АТО відбувся 2 серпня в селі Літогоща. Під час заходу зібрали 3585 гривень для українських воїнів. Про це повідомляють на сторінці Народної самооборони Рожища у мережі Фейсбук.

До свята Дня села, організованого завклубом Галиною Дудар, тут пройшов Благодійний концерт «Життя мов спалах» зі збору коштів для бійців АТО. Організатором та безпосередньою учасницею дійства була молода та талановита співачка Аня Березовська з села Корсині. Підтримала свою вихованку її наставниця, викладач з вокалу БДТ Людмила Семера разом зі своїми підопічними Катею Кригіною, Анею Гарбовською, Іринкою Козинець, Іваном Шуляком та партнеркою по гурту «Меланхолія» Лілією Мартинюк.

«Коли Аня з Людмилою Семерою звернулися до нас за допомогою – були приємно вражені. Тож на святі наші побратими навчали всіх охочих навичкам поводження зі зброєю, дівчата із Самооборони залучали малечу до цікавих майстер-класів, наприклад, Настя Стасюк робила з дітками відкритки-листівки солдатам. Та беззаперечним фаворитом став патріотичний малюнок на тілі, який усім охочим наносила Ольга з села Копачівка», - йдеться у дописі.

На завершення дійства літогощенцям запропонували переглянути фільм про земляків у зоні АТО. Як підсумок – вдалося зібрати 3585 гривень, багато закруток та овочів. Все це стане хорошою підтримкою для українських солдатів на передовій.

«Концерт вдався на славу. Ми щиро вдячні всім, хто долучився до цієї благородної справи. І, можливо, це стане хорошим стартом, ось так проводити свята з користю для своєї країни», - пишуть активісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СБУ Показати IP 3 Серпня 2015 15:58
Чи законно була присутня в селі зброя?
Х до СБУ Показати IP 3 Серпня 2015 22:15
Там були представники райвійськкомату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus