USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зі складу в Луцьку вилучили 320 ящиків алкоголю

9 Грудня 2015 10:40
Під час огляду одного зі складських приміщень у Луцьку виявили та вилучили 320 ящиків сурогатного алкоголю.

Фальсифіковану горілку орієнтовною вартістю 350 тисяч гривень працівники податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області спільно з працівниками міжрайонного відділу захисту економіки у Волинській області Національної поліції України виявили під час відповідних заходів у рамках операції «Акциз-2015».

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС в області.

Підакцизний товар мав усі ознаки підробки лікеро-горілчаних виробів торгової марки ТОВ "Олександрія Бліг", а саме пляшки з горілкою, що планувалися до незаконної реалізації, містили підроблені етикетки вказаного товариства ("Пшенична", "Кришталева" та "Українська особлива") та марки акцизного податку не встановленого зразка.

Наразі правоохоронці проводять огляд вилученої підакцизної продукції та вирішують питання про призначення судових експертиз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus