USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

З'явилося відео втечі військового з КНДР до Південної Кореї

22 Листопада 2017 11:11
Військовослужбовець збройних сил КНДР, який був поранений 13 листопада під час втечі через демілітаризовану зону в Південну Корею, знаходиться під наглядом лікарів. У бік чоловіка пролунало близько 40 пострілів, 6 куль потрапили у нього, але він встиг дістатися демілітаризованої зони.

Північна Корея публічно не прокоментувала ситуацію з перебіжчиком, пише Кореспондент.

Хірург Лі Кук-Джон, який провів дезертиру дві операції, повідомив, що перебіжчик зміг детально розповісти йому про причини дезертирства.

"Причина, з якої він дезертирував, ризикуючи смертю і зіткнувшись з пострілами в спину, полягала в тому, що він сподівався на краще життя в Південній Кореї", - сказав Лі.



Солдат буде перебувати під наглядом протягом декількох тижнів.

"Пацієнт потребує інтенсивної терапії, докладних тестів і спостережень, оскільки є ймовірність того, що його стан може погіршитися через інфекцію в його кульових ранах", - йдеться в заяві.

Лікарі видалили десятки паразитів з розпушеної тонкої кишки перебіжчика, в тому числі те, що виявилося круглим черв'яком завдовжки до 27 см. Це свідчить про погане харчування серед звичайних північнокорейських солдатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 22 Листопада 2017 11:15
Я в шоці, брати мої!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus