USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Злодіям, які обікрали десяток квартир у Луцьку, оголосили про підозру

16 Листопада 2016 14:13
Прокуратура Волинської області оголосила про підозру у вчиненні низки крадіжок із проникненням у житло або інше приміщення організованою групою (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 5 статті 185 Кримінального кодексу України) трьом лучанам, які 4 листопада цього року були затримані правоохоронцями "на гарячому" під час спроби обікрасти помешкання в будинку на вулиці Кравчука у Луцьку.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Як уже відомо волинянам, під час затримання зловмисники, які поживилися у квартирі грішми та цінностями на суму понад 100 тисяч гривень, чинили опір працівникам поліції, використовуючи сльозогінний газ. У них вилучено пістолет та гранату РГД-5.

Наразі слідче управління ГУНП у Волинській області проводить досудове розслідування кримінального провадження щодо цих осіб, які попри свій молодий вік уже були раніше судимі,

перевіряється причетність членів організованої групи до вчинення близько десятка крадіжок з квартир та офісних приміщень у місті Луцьку упродовж лютого-листопада поточного року, у тому числі з іншими не встановленими на даний час учасниками групи.

Усі троє зловмисників перебувають під вартою.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus