USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ЗМІ дізналися про таємну російсько-турецьку угоду про поділ Сирії

29 Грудня 2016 10:44
Між Росією, Туреччиною та Іраном ведуться таємні переговори з метою поділу Сирії на зони впливу відповідно до підписаних угод про нормалізацію обстановки в цій країні.

Згідно з російсько-турецьким планом про врегулювання ситуації в республіці Сирію розділять на зони впливу. Про подробиці таємної угоди, укладеної між Росією і Туреччиною за участю Ірану повідомили джерела, передає Depo.ua з посиланням на Reuters.

Такий розподіл дозволить сирійському президенту Сирії Башару Асаду залишитися при владі ще на кілька років до наступних президентських виборів. Після них Асада змінить "менш суперечливий" кандидат, йдеться в повідомленні з посиланням на джерела.

Агентство уточнило, що схема ще має пройти узгодження з Асадом, сирійською опозицією, країнами Перської затоки і США.

Джерело Reuters в уряді Туреччини зазначило, що роль Асада – "предмет дискусій на майбутній період". Зі слів співрозмовника видання, Туреччина надає велике значення створенню перехідного уряду".

Нагадаємо, МЗС Туреччини 28 грудня оголосив, що Анкара і Москва погодили план перемир'я в Сирії, а також документ про політичне врегулювання у республіці.

Якщо угоду про перемир'я буде прийнято сторонами сирійського конфлікту, про політичний процес вони будуть домовлятися в Астані.

РОСІЯНИ ВИПРОБУВАЛИ НА СИРІЙЦЯХ ПОНАД 160 ЗРАЗКІВ НОВІТНЬОГО ОЗБРОЄННЯ, - ШОЙГУ

У Сирії на людях випробувано понад 160 зразків новітньої і перспективної зброї російського виробництва.

Про це заявив міністр оборони Росії Сергій Шойгу, – повідомляє Рolitolog.

«В ході операції в Сирійській Арабській республіці пройшли апробацію понад 160 найменувань новітнього і перспективного озброєння. В цілому воно довело свою високу надійність», – сказав Шойгу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
12345 Показати IP 29 Грудня 2016 13:10
В продолжение темы :"СМИ узнали о разделе Украины между странам ЕС...."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus