USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зміни руху потягів Ковель – Сімферополь і Ковель – Москва

30 Травня 2014 10:15
Із 1 червня поїзди сполученням Ковель – Сімферополь і Ковель – Москва будуть курсувати. Щоправда – через день, - повідомляє «Волинська газета».

Потяг на Крим, до того ж, змінить свій маршрут. Тепер він проляже із Шевченкового на Миколаїв – Херсон – Сімферополь. А от із Ковеля на Москву поїзди їхатимуть звичною дорогою.

Начальник пасажирського вагонного депо «Ковель» Олександр Стречен такі зміни пояснив скороченням пасажиропотоку до Росії та окупованого нею півострова.

Чутки, ніби до Криму чи Росії не впускають людей із українською пропискою, Олександр Іванович заперечує.

«Варто дізнатися на вокзалі перелік необхідних для поїздки документів – і проблем із перетином виникнути не повинно», - каже Олександр Стречен .

Щодо форс-мажорних ситуацій, які можна очікувати у зв’язку з воєнними діями, то Олександр Стречен повідомив:

«Провідники знають, як діяти в разі виникнення нестандартних ситуацій. Але, слава Богу, ковельські поїзди курсують нормально. Нас із любов’ю приймають як у Сімферополі, так і в Москві. Щоб мандрівка була комфортною, провідниця завжди запропонує свіжу постіль, смачний чай, привітну посмішку. Тож волиняни, які бажають поїхати чи на заробітки, чи на відпочинок, можуть і надалі користуватися послугами залізниці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СВС Показати IP 30 Травня 2014 15:31
Что можно сказать вообще, насчет нового расписания. Было отвратительное обеспечение железнодорожным транспортом жителей Луцка и Волыни,стало еще хуже. Хочется спросить как доехать до Днепропетровска,Запорожья,Мелитополя и др..особенно на Азовское море.Наверное не дорабатывает в налаживании железнодорожном сообщений области с другими регионами :руководство области и города Луцка,отделения Ж/Д г.Ровно и львовская Ж/Д.Прошу руководство ходатайствовать перед "УКРЗАЛИЗНЫЦЯ", хотя бы вернуть раннее бывших в обращении поезда:ЛУЦК-ЗАПОРОЖЬЕ,ЛУЦК-КИЕВ.Подключитесь и народные депутаты всех уровней и общественность. Может будет толк.............................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus