USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Знайшли поляка, якого розшукували на Волині

30 Квітня 2015 09:37
Знайшли поляка, якого шукав увесь Нововолинськ. Про це інформує Нововолинськ діловий.

Тим часом, як усі стовпи рясніли оголошеннями про розшук громадянина Польщі на прізвисько Войтек і близькі люди вже підозрювали найгірше, він спокійно відпочивав вдома.

«8 квітня 53-річний пан К. із Варшави приїхав погостювати до знайомих у Нововолинськ.

14 квітня близько 18-ї години вийшов із квартири на вулиці Ковпака по цигарки і не повернувся. Був одягнутий у білу куртку, чорні брюки. Мав у кишені чорний гаманець і 300 злотих» - йдеться у дописі.

«Його шукала вся нововолинська міліція. Задіяли інтернет. Усе - марно.

Аж раптом телефонує з Варшави нашим міліціянтам подруга Войтека (сама вона - з Нововолинська, працює у Польщі, це до неї в гості приїздив пан К.). І повідомляє: знайшовся коханий. У своєму помешканні!

Виявляється, ввечері 14 квітня К. вирішив перед від'їздом обміняти гроші у наших валютників. Пішов на базарчик біля стадіону. Зустрів там поляків, які були в Нововолинську, проїздом із Володимира. Розговорилися, вирішили відзначити Пасху. Православну, католицьку - всі відразу.

Пам'ятає неборак, як випили першу чарку… Далі - як у фільмі «Іронія долі». Після тривалих посиденьок співвітчизники спитали:

- Тебе куди завезти?

- Додому, так додому. Завезли його з Нововолинська просто у варшавську квартиру.

Їхали через новий перехід «Угринів» — там достатньо виявилося показати паспорт, а паспорт при «Войтеку» був» - додає журналіст.

«Наша землячка - подруга К. тим часом оббивала пороги нововолинської міліції, нервово хапала мобільник, чекаючи на будь-яку інформацію. А 15 квітня вона мала стати у Польщі до роботи, так й поїхала — з важким серцем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Подруга К Показати IP 2 Травня 2015 00:58
Цікаво чи шукали б поляки українця.За якогось Яцека контрабандиста і пяничку підняли рейвах його коханки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus