USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Знищення дерев замість зеленої зони: підприємство Покровського не виконує договір зі спортшколою

16 Травня 2017 19:00
Ділянку, на якій ТзОВ «Проміньпарксервіс» депутата міськради Андрія Покровського повинно було зберегти зелені насадження та облаштувати спортивний та ігровий майданчики, майже повністю вкрили бруківкою. Йдеться про ділянку поряд з новою автопарковкою поблизу Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву плавання у Луцьку.

Виконком Луцької міськради погодив укладення договору про співпрацю у сфері розвитку інженерно-транспортної інфраструктури між КЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради» та ТзОВ «Проміньпарксервіс» 6 липня 2016 року. Договір уклали 12 липня 2016 року. Відповідно до документа, у рамках будівництва автопарковки на проспекті Президента Грушевського, 2а, «Проміньпарксервіс» зобов’язався облаштувати спортивний та ігровий майданчик та здійснити благоустрій прилеглої до будівлі СДЮСШОР території. Схема влаштування автопарковки передбачала збереження існуючих зелених насаджень з підсадкою дерев, влаштування газону з висадкою дерев, влаштування тротуару з бруківки навколо будівлі СДЮСШОР, облаштування спортмайданчика поряд з існуючим майданчиком спортивної школи та облаштування ігрового майданчика.

Попри наведені зобов’язання , наразі практично вся колишня зелена зона закладена бруківкою і замість збереження зелених насаджень на ділянці видалили значну частину існуючих дерев.


Нагадаємо, ТзОВ «ПРОМІНЬПАРКСЕРВІС», засновником якого та кінцевим бенефіціаром є депутат Луцької міської ради, відомий бізнесмен Андрій Покровський, хоче облаштувати парковку поруч з міським басейном для спільного користування. Відповідно, масово дерева почали зрізувати ще торік, аби ціною зелених насаджень звільнити місце для машин майбутніх відвідувачів кінотеатру. У липні 2016 року депутати міськради зменшили розмір пайової участі ТзОВ «РЦ «Промінь», засновником якого є Андрій Покровський, з 2,1 мільйона до 93 тисяч гривень.

Дерева різали ще у березні – тоді робітники пояснювали, що дерева аварійні і могли пошкодити лінії електропередач.


Нещодавно на ділянці виник конфлікт через нове видалення дерева. Втім, цього разу відповідальний за будівництво Василь Ящук запевнив, буцімто, дерево впало саме внаслідок пориву вітру.На місці події протокол склали працівники муніципальної поліції.

Як зауважив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини заступник міського голови Костянтин Петрочук, для усунення згаданих порушень вживатимуть заходи відповідно до чинного законодавства. Так, пропонуватимуть СДЮСШОР звернутися до ТзОВ «Проміньпарксервіс», аби підприємство привело ділянку у відповідність до умов договору. Якщо це не буде виконано, договір можуть розірвати за недотримання умов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ДЖек Показати IP 16 Травня 2017 22:30
А там ті дерева комусь треба?хоть буде де стати машиною
До влади міста Показати IP 16 Травня 2017 23:59
нарешті за багато років ми почули голос мерії відносно букви закону.Правильно, за порушення договору штраф великий , передбачений законодавством . Нехай розбирають бруківку ручками , нехай завозять землю ,нехай висадять не саджанці , а молоді ялини. А ні ,то розірвати договір , якщо депутат, член виконкому постійно обманює громадян, владу, чи можна тоді вірити?Вчора по скорому засипали і трамбували землею обрубані корені ялин , конвеєр. Що далі ?
віра до До влади міста Показати IP 17 Травня 2017 06:53
Жадоба наживи засліплює....... А до джека- а дихати тобі і твоім дітям не треба, тільки на машині рулити??!!
Анонім Показати IP 17 Травня 2017 00:50
я не захищаю покровського, але дайте мені відповідь, там де сіті лайф де були дерева чому за них не говорять, чому ніхто не відповів? перший раз бачу як ворон ворону гоко виклювує)
Анонім Показати IP 17 Травня 2017 09:09
волинскі новини хороший сайт, на волинь пості постійно видаляють коментарі.
Лучанин до Анонім Показати IP 17 Травня 2017 14:41
Спробуйте щось тут негативне написати в сторону укропу і його підрозділів. Побачимо с-ки часу цей коментар буде на сайті :D. Кожне інформ-агенство підпорядковане якісьй політичні силі. От і вони гонять один на одного.
Місцевий Показати IP 17 Травня 2017 10:06
Згідно проекту і фото статті бачу що дерева там де мають бути там вони і залишились Тому висновки робіть самі
Василь Показати IP 17 Травня 2017 11:49
За Сіті Лайф - влучно сказано...)))
До місцевого , Показати IP 17 Травня 2017 12:24
Треба бути сліпому , або мати долари в очах , щоб не бачити чим відрізняється план від того , що є на місцевості .Мова за сквер на Грушевського , який існував вже 30 років , який знищили, щоб побудувати стоянку з порушеням плану облаштування території. І не треба бігати по інтернет джерелам, особливо по тим які проплачені. У Покровського кажуть , що все для людей роблять . Для яких ???
Вася Показати IP 17 Травня 2017 14:11
Шо ти трендиш? Треба бути сліпому щоб не пам'ятати як всю ту зону обнесли парканом більше 10-ти років тому, і зайти в той сквер було неможливо.
Місцевий Показати IP 17 Травня 2017 14:45
Шановні невже Ви не розумієте що питання не вдеревах а в партійній приналежності Покровського якби був УкРоПі ніхто не згадував поо дерева як це було при будівництві спорт лайф

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus