USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

100-річна бабуся встановила світовий рекорд. ФОТО

14 Жовтня 2009 17:13
 
Світовий рекорд зі штовхання ядра встановила спортсменка з Австралії Рут Фріз, котра вже переступила 100-річний віковий рубіж. Про це 14 жовтня повідомляють \"Волинські Новини\".

Цими днями в австралійському Сіднеї проходять незвичайні змагання – World Masters Games. Учасники змагаються в 28-ми видах спорту. Хтось бере участь у забігах, причому з бар’єрами, хтось розкидає важкі предмети...

А австралійка Рут Фріз, яка, окрім дітей та онуків, має вже і правнуків, установила світовий рекорд у віковій категорії від 100 до 104 років – штовхнула ядро на відстань 4,07 метра.

Опріч змагань зі штовхання ядра, австралійка бере участь у турнірах із метання списа та молота і вірить, що інші пенсіонери братимуть з неї приклад.

Зазначимо, що перші такі Ігри відбулись у Торонто 1985 року. Тепер World Masters Games проходять кожних чотири роки. Головною відмінністю цього турніру від Олімпіади є те, що в ньому можуть узяти участь люди будь-якого віку, інформує «СпортОбоз».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus