USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

14-річна лучанка – майстер спорту України з плавання

22 Серпня 2013 10:52
Учениця 8-ого класу ЗОШ №23 Юлія Смаль виконала норматив Майстра спорту України. Спортсменка виборола почесне звання на дистанції 200 метрів брасом на чемпіонаті України з плавання, який нещодавно відбувся у Харкові. Про це повідомляє газета «Віче-інформ».

Юлія – вихованка Луцької спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву плавання. Спортсменку підготував тренер-викладач Олександр Сологуб.
Дівчика вперше прийшла до басейну в 7 років, щоб навчитись плавати. «Мій перший тренер, Ольга Олександрівна Корець, за чотири з половиною роки моїх старань помітила, що у мене є потенціал, і запропонувала займатися професійно», - розповідає спортсменка.

Юлії запропонували обрати тренера, з яким би вона займалася надалі. Отож, вона обрала Олександра Валентиновича Сологуба. «І не помилилася. Вже через півроку занять з тренером я виконала нормативи на кандидата в майстри спорту, а через 2 роки стала майстром спорту України, чим завдячую саме йому», - розповідає Юлія Смаль.

Юлія плаває двічі на день 6 днів на тиждень, проводячи у басейні 4-5 годин на день. Школярка неодноразово перемагала на змаганнях України, брала участь у змаганнях у Польщі. «А ще я мрію потрапити у збірну України та перемагати на чемпіонатах Європи та світу», - ділиться своїми планами юна плавчиня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вобу Показати IP 22 Серпня 2013 19:23
Суспільні новини, що не залишать вас байдужими http://www.vobu.com.ua/ukr/news/social

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus