USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

300 медалей здобули волинські «козаки» на спортивній арені у 2018

29 Грудня 2018 09:00
Волинська федерація козацького двобою підсумувала плідну роботу за рік та успіхи спортсменів.

Голова федерації Олександр Кулаков розповів, що впродовж 2018-го року луцькі спортсмени здобули більше 100 золотих нагород, понад 200 срібних та бронзових медалей.

«Цей рік став дуже плідним для нас, спортсмени показали високий рівень підготовки та жагу до перемоги. У спортивну скарбничку області ми принесли більше 300 медалей. За цей рік наші спортсмени взяли участь десятках змагань. Ми маємо більше ніж 30 нагород міжнародного рівня, зокрема й 15 медалей з Чемпіонату світу із козацького двобою, є 6 нагород кубку Європи, більше 10 призових місць лучани здобули в міжнародних турнірах з ММА та рукопашного бою.

Також нам вдалося феєрично провести ІІ Міжнародний професійний турнір з ММА «Воїни Любарта 2» та IV відкритий турнір з ММА та боротьби «Путь в Октагон».

ЧИТАТИ ЩЕ: ТУРНІР «ВОЇНИ ЛЮБАРТА» СТАВ ОДНІЄЮ ЗІ СПОРТИВНИХ ВІЗИТІВОК ЛУЦЬКА

За підсумками важкої роботи та гарних виступів на змаганнях, норматив «Майстер спорту України виконав Артур Щегельський, звання «Кандидат у майстри спорту» отримали Андрій Протасюк та Олег Шрамко, І-й розряд - Денис Борзенко та Юрій Коливанюк. Приємно, що за нашукропітку роботу ми отримали відзнаки від Луцької міської ради та департаменту сім'ї, молоді та спорту», - розповів Олександр Кулаков.

Підбиваючи спортивні підсумки року та з нагоди Різдвяно-Новорічних свят, на базі клубу «Прайд» відбулося свято: дітей розважали аніматори, відбулися майстер-класи, кращих спортсменів відзначили грамотами та подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus