USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Агротехнічний коледж із Володимира-Волинського здобув кубок міського голови

16 Березня 2009 15:36

У вихідні,14 та 15 березня, у місті Володимир-Волинському в спортивному залі НВК №3 комітет по фізичній культурі і спорту Володимир-Волинського міськвиконкому спільно з Володимир-Волинським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели міжнародний турнір серед аматорських команд із волейболу на кубок міського голови міста Володимира-Волинського. Про це інформують «Волинські Новини».
У змаганнях прийняло участь 9 команд, із них одна команда з міста Грубешова (Польща) та 8 місцевих: агротехнічний коледж, педагогічний коледж, 51 військова бригада, міський відділ внутрішніх справ, прокуратура, автошкола, село Льотниче та команда ветеранів «Ольвіта».
У номінації «Кращий нападаючий» переміг Собко Андрій із команди Агротехнічного коледжу, «Кращим захисником» став Януш Войтек із команди міста Грубешова (Польща), а «Кращим гравцем» турніру було визнано Подрєзу Сергія з команди 51 військової бригади.
Перемогу в змаганнях отримала команда агротехнічного коледжу. Друге місце посіла команда педагогічного коледжу. Третє місце – у команди з міста Грубешова (Польща).
Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами, дипломами та медалями від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», сувенірами від комітету з фізичної культури і спорту Володимир-Волинського міськвиконкому. Команда-переможець отримала кубок від міського голови Петра Саганюка. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus