USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Арбітр відібрав перемогу у «Волині». ВІДЕО

4 Грудня 2011 21:59
У напруженому матчі в Харкові місцевий «Металіст» таки здолав луцьку «Волинь», забивши два голи за дві хвилини. Суттєво «підсобив» харків’янам і арбітр Віталій Романов, який вилучив одразу двох футболістів «Волині». Тож «Волинь», граючи другий тайм у меншості, не змогла втримати перевагу і поступилася на останніх хвилинах гри із рахунком 3:1.

Матч транслював телеканал 2+2.

Матч розпочався з атак харків’ян. Однак відкрити рахунок у матчі вдалося саме лучанам. Уже на 8-ій хвилині луцький бразилець Лопес навісив у штрафну з кутового, а Павлов увігнав м’яча у ворота Горяїнова. До кінця тайму «Металіст» намагався забити, але команді Маркевича не щастило.

Спочатку захисники «Волині» не дали вдарити Хосе Сосі. Наступного разу аргентинця випередив воротар лучан Всеволод Романенко. Згодом Марко Девіч не зумів забити з 7 метрів. Щоправда, в цьому випадку суддя зафіксував офсайд у «сербо-українця».

Два рази з відстані близько 30-и метрів пробивали Тайсон та Шав’єр. Проте не влучили у площину воріт.

«Хрестоносці» не тільки вміло оборонялися, але й провели кілька гострих контратак. Дві нагоди було в Павлова, але першого разу йому завадив Горяїнов, а другого – Березовчук. Чудову можливість втратив «лучанин» Сілвіу Ізворану. Воротар харків’ян невпевнено зіграв на виході в боротьбі з Павловим і кулаком вибив м'яч на Ізворану. Румун з 22-х метрів не влучив у порожні ворота.

На 45-ій хвилині втратив нагоду збільшити перевагу Ванче Шиков. М’яч після удару захисника з 27-ми метрів опустився поруч з штангою.

Також у першому таймі Віталій Кварцяний замінив Євгенія Пічкура, бо той отримав жовту картку за розмови з арбітром, та й грав доволі нервово.

У перерві заміни провів Мирон Маркевич. На поле вийшли бразилець Фініньйо і аргентинець Себастьян Бланко.

Друга 45-хвилинка розпочалася з двох моментів у «Металіста». Спочатку на вдалій позиції опинився Тайсон, але суддя зафіксував положення «поза грою». Черговий, п’ятий за рахунком, удар Соси – повз ворота.

А потім… Потім з на 49-ій і 66-ій хвилинах арбітр вилучив двох «хрестоносців»: Шикова і Гобера. Македонця за фол «останньої надії», а бразильця за порушення проти Едмара. Кварцяний відразу зняв з гри Майкона і випустив захисника Діно Дрпіча.

Луцька команда перейшла в оборону і намагалася контратакувати. Одна з таких атак могла завершитися успіхом. Проте, після навісу Леандро, Павлов влучив у воротаря.

Тим часом ініціатива повністю перейшла до «Металіста». Романенко крутився, як «білка в колесі». Два рази Фініньйо і один раз Бланко могли зрівняти рахунок. Однак їх удари відбив воротар «Волині». Надійно грав і захист лучан. Дрпіч та Ян Масло не давали розганятися технічним гравцям харківського клубу.

На 81-ій хвилині здавалося, що «Металіст» зрівняє рахунок – суддя поставив штрафний біля воріт «хрестоносців», але Романенку допомогла поперечка воріт. Добивання Едмара воротар відбив самостійно.
Проте «волинська казка» завершилася за 2 хвилини. Спочатку на 83-ій, після класного паса Тайсона, забиває невгамовний Соса, а на 84-ій Фініньйо «добиває» лучан.

Насамкінець гол забив Тайсон, який зробив рахунок 3:1.

Слід відзначити, що арбітр зустрічі Віталій Романов дав харків'янам три жовті картки, тоді як волинянам - чотири жовті і дві червоні.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
1212 Показати IP 4 Грудня 2011 22:06
Що сказати судя пі,,,,,,
по справедливості Показати IP 4 Грудня 2011 22:20
а причому тут арбітр до програшу команди? він шоле голи забивав? самі винні. дурний заголовок
Глядачка футболу до по справедливості Показати IP 4 Грудня 2011 22:28
Написав закомплексований коментатор, який все своє життя бальними танцями займався, ХА ХА ХА
хлопчик ага до Глядачка футболу Показати IP 7 Грудня 2011 20:55
а зчого такі висновки, курко?
Гість* Показати IP 4 Грудня 2011 22:29
заголовок насправді по-суті якби не суб'єктивність судді, Волинь, не те, що нічию, а перемогу здобули! за характером під час матчу Волинь впевнено перемогла... що ж, подякуємо пану Ярославському за гарний ПРОДАЖНИЙ матч!!!нехай з часом справедливість розставить все на свої місця!!!
Romanas Показати IP 4 Грудня 2011 22:47
Ярославський купив гарантію на перемогу..два видалення, ще третє не встиг!!!!
Бомба Показати IP 4 Грудня 2011 22:52
Волинь браво. Кварцяний браво. Ви кращі.
DS Показати IP 4 Грудня 2011 23:10
Невже із Вас ще хтось вірить, що Волинь відбере очки у Металіста поки в Металісті Маркевич, а у Волині Кварц? На публіку пограли, щоб ніхто не запідозрив у договорняку. Єдине, що розчарувало - вилучення. Бо у наступному матчі з Іллічівцем не гратимуть 2 основних гравці. Кварц тільки через те сердився насправді, а так мені аж смішно було, коли хтось надіявся бодай на очко у Харкові. У футболі треба розбиратися перші ніж коментувати чи аналізувати.
бу Показати IP 5 Грудня 2011 01:48
горите в аду продажные судьи
SuperFan Показати IP 5 Грудня 2011 08:47
Справа в тому, що критерії суддівства повинні однаковою мірою застосовуватись до обидвох команд. Якби суддя чинив таким чином, то команди закінчували б гру в однаково неповних складах.
Romanas Показати IP 5 Грудня 2011 09:03
http://www.youtube.com/watch?v=16Ty4jbHaYw
Мирослав Ватащук до Romanas Показати IP 5 Грудня 2011 09:31
Уже розшифровуємо відео, скоро буде окрема новина)
Romanas Показати IP 5 Грудня 2011 15:07
http://www.youtube.com/watch?v=EBGflc93Rgk&feature=player_embedded#!
ГОЛ Показати IP 6 Грудня 2011 19:53
СЛАВА КВАРЦУ-ВОЛИНІ СЛАВА!!!!!!!СЛАВА, СЛАВА"ВОЛИНІ"-КВАРЦУ СЛАВА!!!!!!!!Фани "Волині" на стадіоні слоган озвучте і "ВОЛИНЬ"-чемпіон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus