USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Арсенал» виключили з чемпіонату, «Дніпро» - з Кубка України

21 Листопада 2013 18:16
Київський футбольний клуб «Арсенал» виключений з поточних змагань української прем’єр-ліги, а дніпропетровський «Дніпро» - з розіграшу Кубка України сезону 2013-2014-ого років, - інформує УНН.

Відповідні рішення ухвалив сьогодні Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України.

«Арсенал» виключений за повторну неявку на матч Прем’єр-ліги. Матеріали справи будуть передані Дирекції ПЛ для внесення відповідних змін до турнірних таблиць.
ФК «Дніпро» (Дніпропетровськ) виключено з розіграшу Кубка України та оштрафовано на 75 тисяч гривень за неявку без поважних причин на матч 1/8 фіналу кубкового розіграшу з одеським «Чорноморцем», який мав відбутись 30 жовтня 2013 року.
А ситуація з київським «Арсеналом», на жаль, повторилась і в Хмельницькому: місцеве «Динамо» теж двічі не з’явилось на матчі у другій лізі чемпіонату країни, внаслідок чого клуб було виключено зі змагань ПФЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фа Показати IP 22 Листопада 2013 08:37
Оле-оле, оле-оле, Арсенал подихай!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus