USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Атлетико» обіграв непереможну «Барселону»

15 Лютого 2010 14:16
Першим клубом, якому вдалося перемогти «Барселону» у поточному чемпіонаті Іспанії, став мадридський «Атлетико».
«Барселона» вперше в сезоні програла в рамках іспанської Примери. 14 лютого каталонці на виїзді поступилися мадридському «Атлетико» з рахунком 1:2.
Футболісти з Мадрида відкрили рахунок 9-й хвилині. Уругваєць Дієго Форлан виявився спритнішим за захисників «Барси» і переграв голкіпера гостей Віктора Вальдеса. А на 22-й хвилині перевагу «Атлетико» подвоїв португалець Сімау Саброза, реалізувавши штрафний удар, – передає ТСН.
Через 5 хвилин гостям вдалося скоротити відставання після точного удару Златана Ібрагімовича, однак більшого «Барселона» домогтися не змогла.
Неприємностей гостям додало те, що на 2-й хвилині матчу травму отримав півзахисник Сейду Кейта – за оцінками лікарів, його відновлення займе не менше місяця.
Зазначимо, що команду Хосепа Гвардіоли охопила справжня епідемія кадрових проблем - через травми та дискваліфікації матч проти «Атлетико» пропускали п\'ятеро захисників основного складу, у тому числі Дмитро Чигринський, а також півзахисник Яя Туре.
Тим не менше, каталонці продовжують лідирувати в Примері з 55 очками, проте їх поразка дозволила мадридському «Реалу» наблизитися до лідера майже впритул - у «вершкових» 53 очки. «Королівський клуб» завдяки голу Альваро Арбелоа і дублю Кріштіану Роналду в неділю переграв на виїзді «Херес» - 3:0. Третє місце займає «Валенсія», відстаючи від «Реала» на 10 очок.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus