USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Авангард» до відкриття сезону зроблять комфортнішим. ВІДЕО

19 Липня 2013 08:00
Тривають останні дні підготовки стадіону «Авангард» до відкриття сезону – матчу «Волині» із сімферопольською «Таврією», який відбудеться в неділю, 21 липня, о 19.30.

Основна увага нині – стану футбольного газону та загальному впорядкуванню території арени, - йдеться на сайті ФК «Волинь».

Директор департаменту спортивних споруд ФК «Волинь» Віктор Шелигін розповів, що після того, як навесні газон мав проблеми, викликані негодою, працівники «Авангарду» доклали просто таки титанічних зусиль, аби усі поля, на яких грають чи тренуються команди «Волині», були в хорошому стані.

«Косили, поливали, вкатували, вичесували… Відмовилися від старого сорту трави застосували канадський», - розповідає Шелигін, - «Під нову траву використали інші добрива. Нині поля готові до чемпіонату».

За словами директора департаменту, вирішується на стадіоні й проблема освітлення. Постійно триває заміна кабелів та прожекторів.

«Під час матчів будуть обов’язкові 1200 люксів, ми застосовуватимемо старі і нові прожектори», - відзначив посадовець ФК «Волинь».

Майже повністю завершено обладнання «Авангарду» й новими пластиковими стільцями. Наразі залишилося встановити сидіння на кілька бокових секторів.
«Наша мета – забезпечити глядачу гарні умови для перегляду матчу, аби похід на футбол став для лучан і гостей міста приємним видовищем», - розповідає Шелигін.

Нагадаємо, що квитки на гру «Волині» із «Таврією» продаються від четверга у касах стадіону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 19 Липня 2013 10:49
Я туалет директор департаменту спортивних споруд ФК «Волинь» Віктор Шелигін коли відремонтує? Мабуть ніколи, бо він туди не ходить!Такого туалету , яку Луцьку ніде у світі на спортивних спорудах я не бачив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus