USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Баба» передав привіт уболівальникам «Волині»

9 Червня 2014 15:01
Майкл Бабатунде втретє вийшов у складі своєї національної збірної під час підготовки «суперорлів» до ЧС-2014. У Джесконвілі, штат Флорида, нігерійці зустрічалися із збірною США. Янкі перемогли 2:1 завдяки дублю Алтидора, а наша «Баба» відіграв повний другий тайм, замінивши у перерві Одемевінге. Скоротив рахунок нігерієць Мозес, реалізувавши пенальті.

Майкл через клубну прес-службу передав привіт усім вболівальникам «Волині» й повідомив, що його збірна 10 червня вилітає до Бразилії. 16 червня у Курітібі Нігерія стартує матчем проти Ірану.

А от одноклубники Майкла – Редван Мемешев та Віталій Приндета – не потрапили до складу команди у матчі відбору ЧЄ-2015, який молодіжна збірна України U-21 провела сьогодні в Черкасах. У Редвана Мемешева - перебір попереджень й він був змушений стежити за грою поза полем.

Українці виграли 2:1 й гол на останніх секундах матчу дав можливість команді Сергія Ковальця продовжити боротьбу за вихід до фінального раунду.

Нагадаємо, півзахисник «Волині» Міхаель Бабатунде включений до заявки збірної Нігерії на ЧС-2014.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus