USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Бабатунде відзначився хет-триком за нову команду

8 Листопада 2016 21:41
Гол за голом забиває екс-гравець луцької «Волині» Міхель Бабатунде за свій новий клуб «Катар СК». А нещодавно нігерієць подарував вболівальникам своєї команди хет-трик.

Лише декілька місяців тому футболіст перебрався з мароканського ФК «Раджа» (Касабланка) за 1,1 мільйона доларів, та вже досить непогано акліматизувався у новому колективу. У шести офіційних матчах у складі «Катар СК» нападник забив 7 голів та зробив 5 гольових передач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧОМУ НІГЕРІЄЦЬ З «ВОЛИНІ» НЕ СТАВ СВЯЩЕНИКОМ. ІНТЕРВ'Ю

«Я за все хочу подякувати господу. Він благословив мене на мій перший хет-трик в Катарі. Я надіюся і вірю, що й надалі показуватиму таку гру», - прокоментував Міхель.

У цьому сезоні «Баба» та його нова команда прагнуть піднятися у місцеву Прем’єр-лігу.

Нагадаємо, у луцькій «Волині» футболіст провів два сезони (2013-2015 роки) і зіграв 36 матчів в чемпіонаті і два кубкові поєдинки. На офіційному рівні за «хрестоносців» Міхель відзначився трьома голами і заробив дев’ять «гірчичників». Виступав Бабатунде у Луцькому клубі під 79 номером. Під таким номером колись грав його батько в Нігерії, в любительській команді.

Потім гравець пів сезону провів у «Дніпрі», звідки на початку цього року відправився в Марокко. Правда, і там Бабатунде довго не затримався – у це міжсезоння гравець підписав контракт з «Катар СК».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus